Η Λερναία δεξιά και η ΜΑΣΑ!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Φωνάζουν όλοι σήμερα να φύγει ο Αντώνης και η κυβέρνησή του, θεωρώντας ότι αυτή ..μόνον ευθύνεται για τα όσα…

μύρια κακά μας έχουν βρεί. Το ερώτημα όμως είναι: Ποιος διατηρεί και συντηρεί τον Αντωνάκη του χθές στην εξουσία; Ποιος ‘’κάνει ‘’ πως δεν καταλαβαίνει; Ποιος σε κάθε δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση την κρατά στην εξουσία; Μα η Λερναία ΔΕΞΙΑ!
Είναι πολύ ΕΥΚΟΛΟ να φύγει η συγκυβέρνηση σε λίγες ώρες, αρκεί σε ένα ‘’φονικό’’ για το λαό νομοσχέδιο να ψηφίσουν ΟΧΙ!!!
Όμως δεν το κάνουν, αφού Λερναία Δεξιά συμμετέχει , τρώει και πίνει , όπως έκανε και κάνει μία ολόκληρη ζωή από το 1821, και μετά βγαίνουν στα ..παράθυρα της διαφθοράς και πουλάνε …πατριωτισμό και ..εντιμότητα.
Είναι ‘’όλοι τους αντιστασιακοί’’ στον ..αστακό και στην σουσιφαγία!
Στη Λερναία Δεξιά υπάρχουν σήμερα και απομυζούν το αίμα του λαού, όλοι οι απόγονοι του των ..μονοκαπνισμένων ‘’αγωνιστών΄΄ του 21, του 97.. του 22 του..44…του 52..του61..του 67.. του 2009!
Η Λερναία δεξια -αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ, ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, η χρυσή αυλή του Παναγιώταρου και του ‘’άτριχου’’ Κασσιδιάρη , η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

ΔΕΝ κατάλαβα: Γιατί παραπονιούμαστε; Εμείς δεν ψηφίσαμε τον Αντώνη;
Ε!! ” Όμοιος…ομοίω””…..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *