Δήμος Σκύδρας: Διανομή ελαιολάδου χωρίς μεσάζοντες

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σκύδρας σε συνεργασία με τον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στύψης Λέσβου προχωρά στην διανομή ελαιολάδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Σκύδρας με στόχο …

την ανάληψη μέτρων κοινωνικής αλληλεγγύης, απευθύνθηκε σε παραγωγούς, αξιολογώντας την ποιότητα και το κόστος των προϊόντων ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να διαθέσουν απευθείας – χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων – τα γεωργικά τους προϊόντα στους δημότες του.
Θα διατίθενται δύο τύποι ελαιολάδου, παρθένο ελαιόλαδο στη τιμή των 14,00 ευρώ, καθώς και εξαιρετικά παρθένου στην τιμή των 14,80 ευρώ σε συσκευασία των 5 Λίτρων.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες, μπορούν να συμπληρώνουν το έντυπο παραγγελίας από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο, στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης, εργάσιμες μέρες από τις 09:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ.

Σημειώνεται ότι η κάθε παραγγελία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 40 λίτρα (8 συσκευασίες των 5 λίτρων).

Επιθυμία του Δήμου Σκύδρας είναι αφενός να προσφέρει στους καταναλωτές ελληνικά αγροτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας στην τιμή παραγωγού και αφετέρου να προστατέψει το αγροτικό εισόδημα.

Πηγή: pellanet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *