Αλεξία και Ανδρέας: Έρωτας είναι η αιτία

Δυναμώνει το ειδύλλιο μεταξύ της Αλεξίας Μπακογιάννη και του εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Ο «υπερκομματικός» έρωτας που είχε αποκαλύψει….
η εφημερίδα το «ΘΕΜΑ» μπορεί να μετρά λίγο καιρό, ωστόσο φαίνεται πως είναι πολύ δυνατός, παρά το γεγονός ότι και οι δύο προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις και κυρίως καταβολές.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού πυκνώνουν ενώ ο 35χρονος πολιτικός αποκτά στενές σχέσεις και με τα μέλη της οικογένειας Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το ζευγάρι συνέτρωγε το περασμένο Σάββατο σε παραδοσιακό ιταλικό εστιατόριο του Κολωνακίου μαζί με παρέα φίλων μεταξύ των οποίων ο αδελφός της «νύφης» Κώστας Μπακογιάννης.

Τόσο η Αλεξία Μπακογιάννη όσο και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και διαχυτικοί μεταξύ τους. Αδελφός και κουνιάδος πάντως έκλεψαν την παράσταση και δεν έκρυβαν λεπτό ότι μεταξύ τους έχει ήδη αναπτυχθεί μια φιλική σχέση. Η παρέα αφού έφαγε, αποχώρησε από το εστιατόριο λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το ειδύλλιο μεταξύ του 35χρονου πολιτικού και της Αλεξίας ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Όπως είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ» οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην Ικαρία για διακοπές και έδειχναν ότι ζούνε τον μεγάλο έρωτα. Όχι μόνο δεν τους απασχόλησαν τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά αντιθέτως το ρητό «στον έρωτα όλα επιτρέπονται» στην περίπτωσή τους γίνεται πράξη.

Στην πρωτεύουσα το ζευγάρι φρόντιζε να μην δίνει στόχο επιλέγοντας να συναντιέται σε πιο εναλλακτικά στέκια του κέντρου, με την πλατεία της Αγίας Ελευθερίας να αποτελεί τον αγαπημένο του προορισμό. Αυτά όμως ανήκουν πια στο παρελθόν. Εξάλλου, ο έρωτας δεν κρύβεται…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *