ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ο κ.Τσίπρας, ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, καλείται να καθορίσει τη μοίρα της χώρας και την ευημερία του λαού μας τον 21ο αιώνα. Όλοι ευχόμαστε να πετύχει στις διαπραγματεύσεις που μοιάζουν περισσότερο με
πανελλαδικές εξετάσεις για την πραγματική είσοδό μας στο δυτικό πολιτισμό.

Ο κ.Καμμένος, ο νέος Υπουργός Άμυνας, που εμφανίζεται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ως προνομιούχος αγγελιαφόρος του κ.Πούτιν προς τον Πρωθυπουργό δείχνει περισσότερο λάτρης της ρωσικής κουλτούρας, η οποία όμως δεν δείχνει ικανή να ευημερήσει στην παγκόσμια κοινότητα. Όλοι ευχόμαστε να αποδειχθεί ότι ο εμφύλιος του 1946-49 ήταν το τελευταίο κεφάλαιο της πορείας του ελληνισμού.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας εγγυήθηκε προεκλογικά το ευρώ στον ελληνικό λαό χωρίς όμως να δείχνει κατάλληλα προετοιμασμένος και η νέα Κυβέρνηση καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να μελετήσει και να συγγράψει τις αρχικές της προθέσεις, κατέχοντας πλέον εξουσίες και ευθύνες.

Η δαιμονοποίηση των εταίρων μας σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ δεν επιφέρει κέρδη και ο κάθε Έλληνας ελπίζει στη νέα Κυβέρνηση να δει την αποφασιστικότητα να αλλάξει τα κακώς κείμενα που κυριάρχησαν μέσα στη χώρα τα προηγούμενα χρόνια, προ και μετά Μνημονίου, αλλάζοντας και τον τρόπο ζωής του προς το καλύτερο.

Η Ελλάδα είναι δομημένη διαχρονικά στην εκμετάλλευση του πλούτου και του λαού της εις όφελος των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων μεσαζόντων. Πάντα υπήρχαν οι προεστοί και κοτζαμπάσηδες. Ακόμα και οι Κυβερνήσεις μετά το Μνημόνιο, που λοιδορήθηκε υπέρμετρα, δεν άλλαξαν αυτή τη σχέση σκόπιμα.

Έτσι η δωδεκάτη ώρα της Ελλάδας έλαχε να χτυπήσει στους κ.κ.Τσίπρα και Καμμένο, που αν επιχειρήσουν και αυτοί να συναλλαχθούν με το παρελθόν, θα χρεωθούν την κακή μοίρα της Ελλάδας, η οποία θα μικρύνει αναμφισβήτητα σε ισχύ και όχι μόνο.

Η παράταση χρόνου δεν είναι λύση και η διαιώνιση της ντόπιας συναλλαγής που μας ωθεί πανούργα σε μία οξεία αντιπαράθεση με όλο το δυτικό πολιτισμό δεν θα έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για το λαό. Ένα λαό που δεν μπορεί άλλο να ανέχεται την πολιτική κοροϊδία και τους θιασώτες της.

Η ώρα της αλήθειας έρχεται για πολιτικούς και λαό που είναι συγκοινωνούντα δοχεία ενέργειας και σκέψης καθώς τα Ταμεία κλείνουν το ένα μετά τον άλλο θυμίζοντας τη ρήση ότι «στη ζωή παίρνεις αυτό που αξίζεις, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο».

Το πλεόνασμα της ηρωικής προσπάθειας ενός μέρους του λαού μας τα τελευταία πέντε χρόνια δεν μπορεί να είναι το σκονάκι μας για τις εξετάσεις της Ευρώπης. Μπορεί στη παιδεία μας να κυριάρχησε το λυσάρι στη ζωή όμως κυριαρχεί το αίμα.

Δεν μένει λοιπόν με τις καλύτερες ευχές μας να δούμε τι θα πάρει η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου εκεί που ιστορία γράφεται με ακριβό αίμα και όχι με θεωρίες, ανεξαρτήτως έθνους…

http://thedayaftergr.blogspot.gr/2015/02/blog-post_80.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *