Και ο Μπιλ Κλίντον παρέα με τον πρίγκιπα Άντριου στη «βίλα του σεξ»

Είχα συνηθίσει να με χρησιμοποιούν οι άνδρες για το σεξ αλλά δεν είχα συνηθίσει μία τέτοια συμπεριφορά από έναν πρίγκιπα που είχε κόρες. Ένιωθα ότι όλοι μας κοιτούσαν», δήλωσε η Βιρτζίνια, που «προσέφερε» τις υπηρεσίες της στον πρίγκιπα – Ποιο από τα κορίτσια εμπλέκει τον πρώην αμερικανό πρόεδρο

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη βίλα των οργίων στην Καραϊβική, του μεγαλοεπιχειρηματία της Wall Street, Τζέφρι Έπσταϊν, που εξανάγκαζε ανήλικα κορίτσια να γίνονται «σκλάβες του σεξ» προς ευχαρίστηση επώνυμων φίλων του.

Στη λίστα των καλεσμένων φέρονται να είναι ο πρίγκιπας Άντριου της Βρετανίας και χαϊδεμένο παιδί της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, επιχειρηματίες, πολιτικοί, ηθοποιοί κι ένας πρωθυπουργός. Οι κατηγορίες της «Τζέιν νούμερο 3» ή αλλιώς Βιρτζίνια Ρόμπερτς, στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του πρίγκιπα Άντριου, κάνουν άνω κάτω τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την ώρα που στην οικογένεια Κλίντον, η Χίλαρι άρχισε πάλι την κρεβατομουρμούρα μετά τις αποκαλύψεις μιας άλλης γυναίκας που δεν κατονομάζεται και στην μηνυτήρια αναφορά της «δείχνει» τον Μπιλ ως έναν από τους τακτικούς επισκέπτες της ροζ βίλας του Έπσταϊν.

Με την εμπλοκή του δεύτερου γιου της Βασίλισσας Ελισάβετ σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, του «playboy» των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, όπως, πλέον, αποκαλούν τον πρίγκιπα Άντριου οι βρετανικές εφημερίδες, άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου επισημαίνει ο βρετανικός Τύπος, ο οποίος δίνει στο φως ονόματα κι άλλων επωνύμων που είχαν διαβεί το κατώφλι της ροζ βίλας, που ανήκει στον μεγαλοτραπεζίτη Τζέφρι Έπσταϊν, γνωστό στις ΗΠΑ και για το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Daily Mail”, που επικαλείται το περιοδικό “National Εnquirer”, ο 61χρονος Τζέφρι Έπσταϊν, χάρη στο γερό πορτοφόλι του, ανέπτυξε στενούς δεσμούς με την αφρόκρεμα του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

Ο Μπιλ Κλίντον και ο αντιπρόεδρος στην κυβέρνησή του, Αλ Γκορ, ήταν ορισμένοι απ΄αυτούς. Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε μία γυναίκα που δεν κατονομάζεται, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε περάσει τυχαία το κατώφλι της βίλας του Έπσταϊν μεταξύ των ετών 2002 – 2005. Τα όργια με ανήλικες διήρκεσαν έως το 2008, όμως το 2005, μία καταγγελία για πληρωμή 200 δολαρίων σε 14χρονη με αντάλλαγμα ένα ερωτικό μασάζ, ήταν το έναυσμα για την απότομη πτώση του Αμερικανού τραπεζίτη.

Σύμφωνα με την “Mirror”, ο Έπσταϊν ήταν ο άνθρωπος που πίσω από την διοργάνωση των πάρτι οργίων, ο οποίος συνήθιζε να καταγράφει τα όσα συνέβαιναν στην οικία του και να παίρνει «μάτι»! Τα στοιχεία της δικογραφίας τον έστειλαν το 2008 -και για 18 μήνες – στη φυλακή, τώρα όμως με τις μηνύσεις γυναικών που πρωταγωνίστησαν στα ροζ πάρτι, αποκαλύπτονται τα ονόματα των επισκεπτών του στη βίλα του.

Την ώρα που η πρώην σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών τους, Σάρα Φέργκιουσον, στάζει μέλι για τον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Αντριου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο», τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έσπευσαν χτες να προχωρήσουν σε δεύτερη διάψευση χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες της Βιρτζίνια Ρόμπερτς αβάσιμες.

Υπό τον φόβο ότι το σκάνδαλο θα έχει σοβαρές επιπτώσεις όχι μόνο στον πρίγκιπα αλλά και στον θεσμό της μοναρχίας, το Μπάκιγχαμ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αρνείται κατηγορηματικά ότι ο Δούκας του Γιορκ είχε οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με την γυναίκα η οποία τον ενέπλεξε σε μήνυση που κατέθεσε στις ΗΠΑ. Αν και τα βρετανικά ΜΜΕ κρατούν απόσταση από τις κατηγορίες που βαραίνουν τον δευτερότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, οι αποκαλύψεις της Βιρτζίνια που ισχυρίζεται ότι υπήρξε σκλάβα του σεξ στο χαρέμι του Αμερικανού τραπεζίτη, προκαλούν σεισμό στο Μπάκιγχαμ.

Στην “Daily Mail”, η Βιρτζίνια περιγράφει την πρώτη της συνάντηση με τον πρίγκιπα Άντριου όταν ήταν 17 ετών εξηγώντας ότι, επί τρία χρόνια υπήρξε σκλάβα του σεξ στο «χαρέμι» του Αμερικανού τραπεζιτη. «Είχα συνηθίσει να με χρησιμοποιούν οι άνδρες για το σεξ αλλά δεν είχα συνηθίσει μία τέτοια συμπεριφορά από έναν πρίγκιπα που είχε κόρες. Ένιωθα ότι όλοι μας κοιτούσαν», δήλωσε η Βιρτζίνια και πρόσθεσε ότι αργότερα πέρασαν το βράδυ μαζί καθώς ήταν το «δώρο» του τραπεζίτη προς τον πρίγκιπα.


Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι για τις υπηρεσίες της έλαβε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15.000 δολαρίων από τον Έπσταϊν, ενώ επιμένει ότι στη βίλα είχαν τοποθετηθεί κρυφές κάμερες, καταγράφοντας τις ερωτικές στιγμές της με τον Άντριου.

Φρεσκάροντας τη μνήμη των αναγνωστών του, ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Άντριου έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα βρετανικά ΜΜΕ με τον άστατο βίο του. Ο επεισοδιακός γάμος και το διαζύγιο με τη Σάρα Φέργκιουσον αλλά και οι «ύποπτες» συναναστροφές του και τα πολυδάπανα ταξίδια του του χάρισαν το παρατσούκλι «Airmiles Andy» (ο Άντι των αεροπορικών μιλίων), έδωσαν πολλές φορές στον βρετανικό τύπο τροφή για σχόλια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *