Σπηλιωτόπουλος: Ντροπή να παραμένει κλειστό το Αθλητικό Κέντρο Κολωνού

Είναι ντροπή να παραμένει κλειστό το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κολωνού, τα τρία από τα…

τρεισήμισι χρόνια της δημαρχίας του κ. Καμίνη, ο οποίος συμπεριφέρεται ως “μπαταχτσής” σε διάφορους προμηθευτές, υποστήριξε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε το συγκεκριμένο κέντρο.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος υποστήριξε ότι είναι πολύ μικρό το ποσό των 9000 ευρώ που πρέπει να δαπανηθούν για την αποκατάσταση του αθλητικού κέντρου, για να μπορέσουν οι νέοι της περιοχής για να μπορέσουν μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες να έχουν ομαλή κοινωνική ένταξη και να να μεγαλώσουν φυσιολογικά.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε:
« Τρεισήμισι χρόνια είναι η σημερινή δημοτική αρχή στη διοίκηση και τρία χρόνια από τα τρεισήμισι χρόνια αυτό το αθλητικό κέντρο έχει λουκέτο, παραμένει κλειστό, για 9000 ευρώ. Είναι ντροπή η σημερινή δημοτική αρχή να επαίρεται ότι έχει τακτοποιήσει τα οικονομικά του Δήμου και την ίδια χρονική στιγμή να μην έχει τη δυνατότητα να δώσει 9000 ευρώ προκειμένου αυτό το αθλητικό κέντρο να παραδοθεί πάλι στους νέους και στις νέες στην περιοχή του Κολωνού για να μπορέσουν μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες να έχουν ομαλή κοινωνική ένταξη και να μπορέσουν να μεγαλώσουν φυσιολογικά. Θα έλεγα αντί ο κ.Καμίνης να μας λέει για την τακτοποίηση των οικονομικών του Δήμου κάνοντας τον μπαταχτσή σε διάφορους προμηθευτές να δώσει άμεση προτεραιότητα εκεί που πρέπει και μπορεί και κυρίως στους νέους ανθρώπους. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει Αθήνα χωρίς αθλητικά κέντρα χωρίς χώρους αναψυχής χωρίς πράσινο χωρίς ποιότητα ζωής.».
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος στο πλαίσιο της περιοδείας του συναντήθηκε επίσης με κατοίκους και καταστηματάρχες του Κολωνού.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *