Συνεχίζονται τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα

Σε όλη τη χώρα συνεχίζονται τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια με συμμετοχή φορέων, σωματείων εργαζομένων και κατοίκων που αντιδρούν στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές τους…

Σήμερα, Τετάρτη, στις 18:00, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, κόμματα και φορείς καλούν σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Περίπου την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν αντιφασιστικές συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη (Αγαλμα Βενιζέλου), Σέρρες, Ιωάννινα, Βόλο, Ηράκλειο, Κατερίνη και Χανιά.

Στις 12:00 στα Προπύλαια το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί αντιφασιστική συγκέντρωση και θα ακολουθήσει συναυλία στις 14:00 στο Σύνταγμα.

Στη Θεσσαλονίκη, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ στον ίδιο χώρο θα γίνει και συναυλία στις 14:00. Ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

Με εντολή της αστυνομίας κλειστοί από τις 11:30 θα είναι οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Ευαγγελισμός».

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει αφίσα

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο πλαστή αφίσα, που καλεί την Τετάρτη σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και σε πορεία στη Μεσογείων, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Η περίεργη αυτή αφίσα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και στόχος της είναι να υποδαυλίσει τη λογική των δύο άκρων που τάχα συγκρούονται μεταξύ τους. Κάνουμε σαφές ότι κάθε είδους σχέδιο των σκοτεινών μηχανισμών και παρακρατικών κύκλων θα πέσει στο κενό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να αγνοήσουν τις προβοκάτσιες και να συμμετάσχουν μαζικά και ειρηνικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση των συνδικάτων την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μμ στο Σύνταγμα, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπεράσπισης της δημοκρατίας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *