«Το μνημόνιο θα το ”τελειώσει” ο ελληνικός λαός»

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, με αφορμή το ταξίδι του στις Βρυξέλλες, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Έχοντας στις αποσκευές του τα ”επιτεύγματα” της καταστροφικής του πολιτικής, ο κ. Σαμαράς…

επισκέπτεται τους δανειστές μας στις Βρυξέλλες, αναζητώντας τρόπους στήριξής του για τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής», δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης, συμπληρώνοντας πως ο κ. Σαμαράς, ο οποίος «αναγνώριζε στο πρώτο μνημόνιο το λάθος φάρμακο και παρ’ όλα αυτά ενίσχυσε τη δόση, δεν μπορεί να κοροϊδεύει άλλο τον ελληνικό λαό ισχυριζόμενος πως θα μας βγάλει από αυτό».

«Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός, που επί των ημερών του κατέστησε τη χώρα πρωταθλήτρια της ανεργίας στην Ευρώπη, διέλυσε και τα τελευταία ψήγματα κοινωνικού κράτους και βύθισε τη χώρα σε μια παρατεταμένη ύφεση που δεν έχει προηγούμενο τις τελευταίες δεκαετίες, να εμφανίζεται ως αθώα περιστερά» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον κ. Σαμαρά ως τον κατεξοχήν υποστηρικτή της «μερκελικής» στρατηγικής στην Ευρώπη, μιας στρατηγικής που «την οδηγεί τάχιστα στην αποδόμηση».

«Το μνημόνιο θα το ‘’τελειώσει’’ ο ελληνικός λαός και μαζί του θα τερματιστεί και η παρουσία του κ. Σαμαρά στην πρωθυπουργία» καταλήγει ο κ.Σκουρλέτης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *