Τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ και του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης ζητά ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος απομάκρυνε από τη θέση τους τη διευθύντρια και μπλά μπλά μπλά…

Πόσο πολύ θα θέλαμε όλοι μας την τόσο άμεση και τιμωρητική επέμβαση των εκάστοτε δημάρχων, υπουργών και άλλων εκτελεστών της οργής του λαού σε κάθε παρόμοια παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά, όσο αυτή που επέδειξε ο δήμαρχος Αθηναίων κ.Καμίνης…

καρατομώντας και εξευτελίζοντας ουσιαστικά στα μάτια ενός ολόκληρου λαού την προϊσταμένη και άλλους τρείς υπαλλήλους του ληξιαρχείου Αθηνών.

Ως ένας άλλος Ζορό και με ασταπιαίες κινήσεις θριάμβευσε ως νικητής και τιμωρός με την αμέριστη συμπαράσταση των μεγαλυτέρων φυσικά ΜΜΕ (μέσων μαζικής εξαπάτησης) ενόψει εκλογών φυσικά, γιατί πρίν ούτε λόγος, παρόλα τα τεράστια προβλήματα της πρωτεύουσας μια χώρας που στην πραγματικότητα δεν ξέρει αν είναι κάν χώρα.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση φυσικά, για να μην ξεφεύγουμε, δεν φταίει κανείς άλλος παρα μόνο οι υπάλληλοι της αυτοδιοίκησης για ακόμα μία φορά.

Ενόψει εκλογών πρέπει να δικαιολογηθούν οι χιλιάδες απολύσεις στοχοποιώντας και ντροπιάζοντας ανθρώπους που υπηρέτησαν μιά ολόκληρη ζωή την τοπική αυτοδιοίκηση.

Την τοπική αυτοδιοίκηση που απαξιώνουν διαλύοντας την σε μικρά κομάτια καθημερινά, για ποιανού το όφελος άραγε;
Που λειτουργεί με νόμους σχεδόν σαράντα ετών όπως και ο νόμος που εκτέλεσαν οι εν λόγω υπάλληλοι, ο νόμος 344 του 1976.

Ο κ.Καμίνης έπρεπε απλά να κάνει την εμφάνισή του, με ντόρο και έτσι έκανε.

Αραγε πόσους “βόλεψε” η υπόθεση ενός πραγματικά άτυχου κοριτσιού, της μικρής Μαρίας;

Άραγε για πόσο οι ενθουσιώδεις βοηθοί του τιμωρού δημοσιογράφοι θα ασχολούνται με την υπόθεση της μικρής Μαρίας;
Μήπως μέχρις ότου να βρούν ένα άλλο στημένο θέατρο ώστε να κατηγορήσουν, στοχοποιήσουν, αποπροσανατολίσουν, κοροιδέψουν την κοινή γνώμη.

Άραγε πόσες αόρατες ειδήσεις περνούν μπροστά απο τα μάτια μας την στιγμή που παρακολουθούμε με αγωνία λύπη και άλλα συναισθήματα όλο αυτό το δράμα του μικρού κοριτσιού.

Αραγε ποιός θα εξηγήσει στους υπαλλήλους που “ξηλώθηκαν” πως “ξηλώθηκαν” μόνο και μόνο επειδή έκαναν την δουλειά τους;

Την δουλειά που ο κ.Καμίνης τους διέταξε να κάνουν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν συμβασιούχοι της ΔΑΕΜ Δήμου Αθηναίων.
ergazomenoi-ota.blogspot.gr

Ληξιαρχείο Αθηνών – κ. Καμίνη είναι αργά για δάκρυα 

Διαβάσαμε με έκπληξη την απόφαση του δημάρχου Καμίνη για την καρατόμηση τουλάχιστον 4 υπαλλήλων του ληξιαρχείου αθηνών μετά τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση της μικρής Μαρίας και των δηλώσεων ετεροχρονισμένων γεννήσεων.

Λίγα λόγια για το έργο.

Το ληξιαρχείο αθηνών και η σύνταξη ληξιαρχικών πράξεων λειτουργεί σύμφωνα με τον νόμο 344 του 1976. Δηλάδη με ένα νόμο που συντάχθηκε πριν 37 χρόνια και ο οποίος είναι διάτρητος και ανεπαρκής.

Ξαφνικά ο συνήγορος του πολίτη κ. Καμίνης ανακάλυψε τον τροχό! Οτι έχουν γίνει παρατυπίες και υπάρχουν ευθύνες. Να του αναφέρουμε οτι οι υπάλληλοι εφάρμοζαν τον ισχύοντα νόμο του κράτους για την λειτουργία του ληξιαρχείου.

Τρία χρόνια κοντά που βρίσκεται στην θέση του δημάρχου ο κ. Καμίνης και ως πρώην συνήγορος του πολίτη ενδιαφέρθηκε για το θέμα; ενδιαφέρθηκε για το πως λειτουργεί το ληξιαρχείο; ήξερε έστω που βρίσκεται η υπηρεσία;

Ξαφνικά προκύπτουν τεράστιες ευθύνες των υπαλλήλων. Υπάλληλοι που με πιεστικές αναφορές και ερωτήσεις προς την νομική υπηρεσία του κράτους, προς το υπουργείο εσωτερικών και άλλους φορείς, ζητούσαν συνεχώς οδηγίες και νομική υποστήριξη για το πως να πράξουν και πως να αντιμετωπίσουν καθημερινά θέματα που προέκυπταν και για τα οποία ο παμπάλαιος νόμος δεν προσδιόριζε τίποτα.

Τότε όμως ο κ. Καμίνης δεν γνώριζε τίποτα. Τώρα πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα καταδικάζει τους υπαλλήλους.

Είναι που έρχονται και εκλογές. Ο δήμαρχος έπρεπε να επιβεβαιώσει την παρουσία του, από σήμερα άλλωστε όλοι θα ζητούν την απόλυση των δημοτικών υπαλλήλων, άχρηστες υπηρεσίες, υπάλληλοι που πρέπει να απολυθούν, άλλωστε για όσα έχουν συνέβει στα χρόνια της κρίσης αυτοί είναι που ευθύνονται.

Το έχουμε δει ξανά το έργο

simbasiouxoidaem.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *