Βουτιά θανάτου για γνωστό μοντέλο!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του νεαρού μοντέλου με καταγωγή από…

τις ΗΠΑ και από τις Φιλιππίνες. Η 28χρονη Helena Belmonte, την Πέμπτη τα ξημερώματα, έκανε βουτιά στο κενό από τον 28ο όροφο κτηρίου στην πόλη Pasig, των Φιλιππίνων όπου βρισκόταν.

Αίσθηση, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το νεαρό μοντέλο πριν αυτοκτονήσει, διασκέδαζε με την παρέα της και τον σύντροφό της, στο διαμέρισμα. Είχαν πιει πολύ και κάποια στιγμή η Helena Belmonte, πήγε για ύπνο, δήλωσε ο σύντροφός της, λίγε ώρες μετά το συμβάν.
Ωστόσο, ο ίδιος πρόσθεσε, ότι την αναζήτησε αλλά μάταια.

Βρήκε το κρεβάτι άδειο και αργότερα, το άψυχο κορμί της Helena να κείτεται στον έβδομο όροφο του κτηρίου, πάνω σε μία μονάδα εξαέρωσης κλιματισμού. Τις προσεχή μέρες, ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας, πρόκειται να δώσει επίσημη κατάθεση, αλλά αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι όπως ο ίδιος δήλωσε πριν μέρες είχαν τσακωθεί αλλά είχαν λύσει τις όποιες διαφορές τους και ήταν καλά.

Βέβαια, ο επικεφαλής της αστυνομίας έκανε γνωστό, ότι βρέθηκε ένα σημείωμα από το νεαρό μοντέλο, που παραπέμπει σε αυτοκτονία, αλλά ακόμα δεν έχει διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, μέχρι να καταλήξουν στα ακριβή αίτια που οδήγησαν την Helena σε αυτή την απόφαση.

Το νεαρό μοντέλο, ήταν ιδιαίτερα γνωστή και επιτυχημένη στον χώρο της και μάλιστα, ήταν κόρη της ιδιοκτήτριας του ομίλου περιοδικών Mega.

apospasma.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *