Τελευταία Νέα

«Βάζω στοίχημα όσα λεφτά θέλετε, ότι αν ρωτήσουμε τους πολίτες, κανένας δεν ξέρει ποιος είναι ο Περιφερειάρχης».

Συνέντευξη της Υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΙΡΕΤΟΥ

« Τον τελευταίο καιρό ανακαλύψαμε ποιος είναι Περιφερειάρχης. Βάζω στοίχημα όσα….

λεφτά θέλετε, ότι αν βγούμε έξω στο δρόμο και ρωτήσουμε τους πολίτες, κανένας δεν θα ξέρει ποιος είναι ο Περιφερειάρχης» αναφέρει στην συνέντευξη της στην εκπομπή ΑΙΡΕΤΟΙ & ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ και στους Θανάση Παπαμιχαήλ και Νίκο Βοσδογάνη, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου.

«Ήρθα για να μείνω, δεν ήρθα για να φύγω» τονίζει η κα Δούρου, η οποία εκτός από το στοίχημα για τον Γιάννη Σγουρό, βάζει ένα ακόμη διπλό στοίχημα. Όπως σημειώνει, η μάχη είναι ταυτόχρονα πολιτική και αυτοδιοικητική, επιλέγει να τη δώσει αναδεικνύοντας το διπλό αυτό μήνυμα και εμφανίζεται αισιόδοξη ότι μπορεί να κερδίσει και αυτό το στοίχημα.

Η κα Δούρου σημειώνει ότι προσπαθεί να διαμορφώσει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα μετέχουν όχι μόνο μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πολίτες που έχουν αναφορές στις τοπικές κοινωνίες.

Η κα Δούρου, αναφέρεται στον ρόλο της περιφέρειας στην ανάπτυξη και στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής και σημειώνει με έμφαση ότι αν κερδίσει στις εκλογές θα μπορεί να ασκεί πολιτική παρέμβαση με άμεσο αποτέλεσμα.

·Δείτε τη συνέντευξη της Ρένας Δούρου στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΙΡΕΤΟY http://webtv.airetos.gr/video/65777

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *