«Ο Μπαλτάκος έπρεπε να φύγει νωρίτερα»

Χριστοφιλοπούλου: Ας γίνει τώρα έστω η απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου από όλο το φάσμα του κράτους…

«Είχαμε κατ’ επανάληψη θέσει θέμα Μπαλτάκου (ως ΠΑΣΟΚ). Είχαμε ξεσηκωθεί όλοι για το περίφημο θέμα του γένους (της εισαγωγής μόνο των Ελλήνων) στις στρατιωτικές σχολές. Το λιγότερο ήταν η απομάκρυνση του, έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Ας γίνει τώρα έστω η απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου από όλο το φάσμα του κράτους. Για να συνεχίσουμε όσο μπορούμε και να σταθεροποιηθεί η κυβέρνηση πρέπει να φύγουν τα σταγονίδια», τόνισε η Εύη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Όπως επισήμανε η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο παρελθόν οι γραμματείς του υπουργικού συμβουλίου ήταν όλοι χαμηλού προφίλ. «Θυμάστε τον Κοσμίδη και τον Λιβάνη που ήταν προσωπικότητες να κάθονται στα κυβερνητικά έδρανα όπως τον Μπαλτάκο; Θυμάστε τον Λύτρα επί Γιώργου Παπανδρέου; Ποτέ κανείς», σημείωσε.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου, η κ. Χριστοφιλοπούλου ανέφερε ότι «η κεντροαριστερά χρειάζεται ανανέωση• σέβομαι την πορεία καθενός, αλλά οι νέες σελίδες γράφονται και με νέους ανθρώπους, με το παρελθόν δεν ξεκινάμε καινούργια σελίδα».

newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *