ΤΣΊΠΡΑΣ: ΠΡΑΞΙΚΟΠΉΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ. ΤΕΛΕΊΩΣΑΝ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΆΤΙ

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Έθνος ανοίγει πλήρως τα χαρτιά της στρατηγικής του και του «Οδικού Χάρτη» στον οποίο έχει καταλήξει…
διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση, εντός και εκτός των τειχών, ότι «η Ελλάδα δεν είναι αποικία» και ότι «δρόμος επιστροφής στο Μνημόνιο για την Ελλάδα δεν υπάρχει».

Επίσης, ξεκαθαρίζει ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει και να υλοποιήσει το πρόγραμμα μέχρι κεραίας, για το οποίο έχει δεσμευτεί σε ορίζοντα τετραετίας με την κυβέρνηση να φέρνει άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή κρίσιμα νομοσχέδια.
Ο Πρωθυπουργός επιμένει ότι υπάρχει το «κλειδί» για έναν έντιμο συμβιβασμό και ότι όμως υπάρχουν δυνάμεις που θα ήθελαν τη ρήξη και δημιουργούν προβλήματα. Κάνει λόγο για δυνάμεις που απειλούν και προβοκάρουν, δηλώνει ότι έχει εναλλακτικά σχέδια, αλλά προβλέπει ότι δεν θα χρειαστούν και προαναγγέλλει πρωτοβουλίες για πολιτική λύση έως ή κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής αυτή την εβδομάδα!

Επίσης ξεκαθαρίζει ότι «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για μισθούς και συντάξεις, όπως και καμία απειλή για τις καταθέσεις στην Ελλάδα».

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος», υπογραμμίζει ο κ Τσίπρας υποστηρίζοντας με νόημα ότι «κάποιες δυνάμεις έχουν υπαρξιακή ταύτιση με τη λιτότητα». Στην Ελλάδα –πρόσθεσε- έγιναν εκλογές και η κυβέρνηση Σαμαρά έπεσε από την ψήφο του λαού.

Τέλος, καταρρίπτει κάθε ενδεχόμενο νέων εκλογών ή δημοψηφίσματος, ενώ όταν ερωτάται για τα περί φθοράς ή πτώσης της κυβέρνησης, απαντά ότι «λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή, τον ελληνικό λαό». «Ο,τι και να κάνουν πάλι μπροστά τους θα μας βρουν –πραξικοπήματα στην Ελλάδα δεν γίνονται, τελείωσαν μαζί με το Παλάτι»…

ysterografa.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *