Χρέος όλων η αλήθεια

Όλοι γνωρίζουν ότι βαδίζουμε σε αναθεώρηση των Διεθνών συνθηκών και συμβάσεων επί τη προόψει της νέας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (μονοκρατορίας). Άρα, όλα παίζονται κι έτσι, παίζουμε κι εμείς (σημ. μας παίζουν)
εκλιπαρόντας τη διαγραφή του χρέους. Χρέος που μας έβαλαν οι εκλεκτοί της ψήφου, αφού εκτελούσαν διαταγές. Ποιές ήταν ; Εσείς θα παίρνετε συνεχώς δάνεια και αφήστε τα υπόλοιπα σε μας.

Αυτό έκαναν οι μεταεμφυλιακοί, κυρίως δε, οι μεταδικτατορικοί – της λεγόμενης μεταπολίτευσης – κυβερνήτες και γι΄ αυτό πρέπει να δικαστούν. Επειδή ήταν συνεργοί και γνώστες του σχεδιασμού της παγκόσμιας Δυτικής αυτοκρατορίας. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποιοι είναι. Το αμερικανικό μοντέλο κατέχει τα σκήπτρα, όπως και οι θεωρητικοί αυτού : ένας θεός για όλους, πατρίδα μας η γη, επιφανών ανδρών πάσα γη τάφος ! Είμαστε όλοι επιφανείς και δεν το ξέρουμε !! Σε καλό μας.
Αυτοί πρέπει να δικαστούν, οι επιφανείς πολιτικοί μας, που θέλησαν να μας κάνουν πολίτες του πλανήτη γη, με πατρίδα τη γή της παγκόσμιας μονοκρατορίας, του δικού τους χρήματος, της δικής τους εξουσίας. Τέλος τα ψέματα, τους μάθαμε, θα τους πολεμήσουμε με το μόνο όπλο, που είχαμε και έχουμε : Τον ελληνικό λόγο, το ελληνικό πνεύμα, την ορθόδοξη αλήθεια.

 Κυπριανός Χριστοδουλίδης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *