Μύλος στο ΠΑΣΟΚ μετά το όχι του ΓΑΠ και το ” παρών ” του Κακλαμάνη – Τι απάντησε ο Γ.Παπανδρέου

Εμφυλιοπολεμική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη, μετά την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, που προκάλεσε νέες πληγές στον ούτως η άλλως κλυδωνιζόμενο μικρότερο κυβερνητικό εταίρο, το ΠΑΣΟΚ…….

Τα αίματα άναψαν καθώς λίγα λεπτά μετά το ΟΧΙ του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου, που αφορούσε στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετεβη στο παρακείμενο γραφείο του κυρίου Παπανδρέου και ο διάλογος, που ακολούθησε, όπως μαρτυρούν αυτήκοοι μάρτυρες, ήταν σε πολλοί υψηλούς τόνους.

Συμφώνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε στον Γιώργο Παπανδρέου ” Ντροπή σου, για αυτό που έκανες, γιατί είχες ενημερωθεί. Αν είχες πρόβλημα στο θέμα με τις τράπεζες, ας ερχόσουν στην Κ.Ο. ή ας επικοινωνούσες μαζί μου για να βρίσκαμε κάποια λύση”. Ο κύριος Παπανδρέου φέρεται να του αντέτεινε ότι πάντοτε ψηφίζω βάσει των πιστεύω και των αρχών μου και αυτό έκανα και τώρα, θα διαφοροποιούμαι, όπου εγώ το …………………….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *