Πάν. Καμμένος : ” Η Ελλάδα ανήκει τους Ελληνες ! “

Κάλεσμα  στα στελέχη του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ !

Πρόσκληση στους ψηφοφόρους που  έφυγαν από τους ΑΝΕΛ , να αναγνωρίσουν ότι το κόμμα άντεξε και να επιστρέψουν την Κυριακή, απηύθυνε ο κ. Π. Καμμένος στην τελευταία κεντρική του προεκλογική ομιλία.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η
εκλογική μάχη έχει κριθεί και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει στις εκλογές και έθεσε εκ νέου το δίλημμα στους ψηφοφόρους, αν θέλουν αυτοδύναμο τον ΣΥΡΙΖΑ ή συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως εγγυητής για να μη γίνουν υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, να μην υπάρξει διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους και να διασφαλιστεί η περιουσία των Ελλήνων, ενώ ζήτησε διαγραφή του επονείδιστου χρέους.

Ο κ. Καμμένος έκανε άνοιγμα στα στελέχη του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ μνημονεύοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου και το η «Ελλάδα ανήκει τους Ελληνες», αλλά και στελέχη όπως ο Μ. Χαραλαμπίδης και επιτέθηκε τόσο στον κ. Βενιζέλο όσο και στον κ. Παπανδρέου, Κάλεσε δε όλους τους Ελληνες να ενωθούν για να φέρουν τη λαϊκή κυριαρχία και τη λευτεριά. Επίσης, απευθύνθηκε στα Σώματατα Ασφαλείας και στα στελέχη των Ε.Δ., υποσχόμενος αποκατάσταση των μισθών τους, αλλά και μέριμνα για την ασφάλεια της χώρας. «Εμείς δεν έχουμε ούτε έναν υποψήφιο που να αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάννης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος θα ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία στα Δωδεκάνησα και σχεδιάζει να ψηφίσει στη Νίσυρο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *