Χρειάζεται κουράγιο…

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Βούκιτς δεν έχει καταφέρει να αποφύγει τα…

μυϊκά προβλήματα. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον μέχρι στιγμής…

Σήμερα ή αύριο θα διαπιστωθεί 100% αν έχει υποστεί άλλη μία θλάση.Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση πρώτου βαθμού.

Η αρχή για φέτος, έγινε στις αρχές του Αυγούστου. Μετά το φιλικό της Τούμπας με τον Γάζωρο ο Σέρβος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις και μετά από τις ανάλογες εξετάσεις που του έγιναν, διαπιστώθηκε θλάση πρώτου βαθμού, η οποία τον κράτησε εκτός για περισσότερο από δύο εβδομάδες, χάνοντας την ρεβάνς με τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο.

Βέβαια το κακό είχε φανεί από πέρσι. Ήρθε στην ομάδα κατά τα τέλη Ιανουαρίου και πάνω που άρχισε να βρίσκει ρυθμό και να αποδίδει, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Τον Απρίλιο υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού, έμεινε εκτός για περίπου έναν μήνα και επέστρεψε τον Μάιο στην άρχη των πλέι οφ. Ακόμη και εκεί είχε μυϊκό πρόβλημα το οποίο έσφιξε τα δόντια και… ένας Θεός ξέρει πως το ξεπέρασε και έπαιζε.

Ο Βούκιτς είχε δηλώσει το καλοκαίρι ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στα γήπεδα και πάνω που άρχιζε να το σκέφτεται η ατυχία του χτύπησε και πάλι την πόρτα…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *