Η νεα Ελληνική Κυβέρνηση επιλέγει εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια

Το ότι η νέα Ελληνική Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και υπερηφάνειας θα ερχόταν σε σύγκρουση με τις νεο-ναζιστικές απειλές και εκβιασμούς ήταν αναμενόμενο…
Εξάλλου η απειλή για διακοπή της ρευστότητας, κατά παράβαση των Ευρωπαικών θεσμικών οργάνων, είχε προβλεφθεί και αναλυθεί από τον κύριο Βαρουφάκη εδώ και καιρό.

Όμως το εξωφρενικό και εθνικά απαράδεκτο είναι ότι οι εδώ “εθνικόφρονες” έχουν αγχωθεί μπας και η Ελληνική Κυβέρνηση πετύχει απεμπλοκή και απαλλαγή από τα δεσμά της Γερμανικής υποτέλειας και κηδεμονίας.

Πάντως φαίνεται πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση του σε καμιά περίπτωση δεν είναι διαθετημένοι να ακολουθήσουν επιλογή εθνικής και κοινωνικής αυτοκτονίας κατά τα πρότυπα του ηγέτη της κρίσης τον μαύρο για την Κυπριακή οικονομία Μάρτιο 2013.

Οι κατ’ ευφημισμό εκπρόσωποι του λαού

Όσοι κατ’ ευφημισμό εκπρόσωποι του λαού σε Κύπρο και Ελλάδα έχουν αλυσοδέσει τους πολίτες διαμέσου της ψήφισης των ξενόφερτων μνημονίων της φτώχειας και της εξαθλίωσης είναι υποχρέωση όλων των πολιτών να τους στείλουν με την πρώτη ευκαιρία κατ’ ευθεία στα σπίτια τους. Είναι η ελάχιστη πράξη εθνικού και κοινωνικού καθήκοντος που οφείλει να πράξει ο κάθε πολίτης

Φωνή βοώντος από τους καρεκλοκένταυρους των 7 χιλιάδων ευρώ

Στις αστήρικτες και έχοντας αλλότρια κίνητρα βολές του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου κατά της Δημόσιας Παιδείας έχει απαντήσει καταπελτικά και τεκμηριωμένα τόσο η εκπαιδευτική κοινότητα όσο και η ευρύτερη κοινωνία.
Όμως απόντες στο να εκφέρουν μια οποιαδήποτε άποψη ήταν οι καρεκλοκένταυροι επιθεωρητές του ΥΠΠ των 7 χιλιάδων ευρώ μηνιαίου μισθού . Φυσικά δεν μας προκαλεί καμιά απολύτως έκπληξη αφού αν υπάρχει κάτι το στρεβλό στο Κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα είναι οι επιθεωρητές, αυτά τα Golden Boys της εκπαίδευσης. Ενόσω δεν λαμβάνεται πολιτική απόφαση της εδώ και τώρα ολικής τους έξωσης από το εκπαιδευτικό σύστημα η παιδεία του τόπου μας θα συνεχίζει να ολισθαίνει και θα παραπαίει.
Η παρουσία των επιθεωρητών εκτός του ότι αποτελεί δημοσιονομικό καρκίνωμα αυτοτροφοδοτεί (για να χρησιμοποιήσουμε μια λέξη του Γιάννη Βαρουφάκη του ανθρώπου των τελευταίων ημερών ) και αναπαράγει την κρίση της εκπαίδευσης με μοναδικό θύμα την νεολαία και την ευρύτερη κοινωνία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *