Τελευταία Νέα

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

365 ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ 750g

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό, ότι αποσύρει από την αγορά το προϊόν «365 ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ 750g» (με ημερομηνία λήξης 21/12/2015 και LOT L14-05261, L14-5262), καθώς σε ένα δείγμα στο Βέλγιο ανιχνεύθηκαν ίχνη μυκοτοξίνης DON, σε υψηλότερα επίπεδα από
το νομοθετημένο όριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το προϊόν παράγει για λογαριασμό του ομίλου Delhaize η εταιρεία «C. HAHNE Mühlenwerke GmbH & Co. KG».

 Η ΑΒ Βασιλόπουλος, άμεσα, δέσμευσε τις συγκεκριμένες παρτίδες στις αποθήκες της, και απέσυρε προληπτικά το συγκεκριμένο προϊόν από τα ράφια των καταστημάτων της. Οργάνωσε δειγματοληψία σε τοπικό επίπεδο και εργαστηριακούς ελέγχους και ενημέρωσε τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων της εταιρίας μας, έδειξαν ότι η εν λόγω μυκοτοξίνη είναι εντός των νομοθετημένων ορίων και δεν επιβεβαιώνουν το ρίσκο για το οποίο ενημερωθήκαμε.

 Η ΑΒ, παρόλα αυτά, στα πλαίσια των υποχρεώσεων της απέναντι στην νομοθεσία και σε συμφωνία με τον ΕΦΕΤ, καλεί τους καταναλωτές, να μην καταναλώσουν το προϊόν και τους προσκαλεί, εάν και εφόσον επιθυμούν, να το επιστρέψουν στα καταστήματα της εταιρείας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *