ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Έπαθε την πλάκα της ζωής του ο ψιλικατζής – Μαθήτριες “μπούκαραν” στο μαγαζί του και του αγόρασαν όλα τα…

Άναυδος έμεινε ψιλικατζής κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής Λυκείου..
της Ολλανδίας στην Πάτρα.
Μαθητές και μαθήτριες ήρθαν πριν μερικές ημέρες στην Πάτρα, κατέλυσαν σε γνωστό ξενοδοχείο και σίγουρα και είχαν… άγριες διαθέσεις
Είχαν πάρει δε οδηγίες από τους καθηγητές τους να μην καταναλώσουν αλκοόλ και να διασκεδάζουν χωρίς έκτροπα!
Μόνο που οι μαθήτριες είχαν… άλλα κατά νου! Και με το που έφθασαν στο ξενοδοχείο αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους! Οι περισσότερες ηλικίας 17 ετών, μπορεί να μην έπιναν αλκοόλ, όμως… έκαναν ζουζουνιές.
Έτσι, πήγαν λοιπόν σε συνοικιακό ψιλικατζίδικο που λειτουργεί κοντά στο ξενοδοχείο σε προάστιο της Πάτρας και… αγόρασαν όλα τα προφυλακτικά που υπήρχαν.
«Δεν μου έμεινε ούτε ένα κουτί» δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Κόσμος»! Οι μικρές Ολλανδέζες σίγουρα… άδραξαν την ΕΥΚΑΙΡΊΑ της κοινής εκδρομής με τα αγόρια του σχολείου (ή πιθανόν άλλους άνδρες που θα γνώριζαν στο ξενοδοχείο) αποφάσισαν να ξεδώσουν.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου μάζευαν προφυλακτικά… σε κάθε κάδο απορριμμάτων που υπήρχε στα δωμάτια!

Πηγη απιστευτα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *