Το ‘χασε ο Μπουτάρης! «Θα κατέβουμε και θα τους πάρουμε το κεφάλι»

Την πεποίθηση ότι θα κερδίσει και τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου του 2014 και θα επανεκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης, εξέφρασε τη Δευτέρα ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με ….θέμα την προοδευτική διέξοδο από την κρίση.
«Θα κατέβουμε και θα τους πάρουμε το κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης και επιτέθηκε εναντίον της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης και του επικεφαλής της, Κώστα Γκιουλέκα.
«Δεν μπορεί να είναι υφυπουργός Παιδείας και ταυτόχρονα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δήμο», είπε και κατηγόρησε τον Κώστα Γκιουλέκα και την παράταξη του για ανικανότητα.
Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε ιδιωτική συζήτηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, και όπως ο ίδιος είπε του ζήτησε να «βάλει χέρι» στον Γκιουλέκα.
«Εγώ είμαι με το κουβέρνο», ανέφερε ότι είπε στον Αντώνη Σαμαρά ο Γιάννης Μπουτάρης και του ζήτησε να ικανοποιήσει αιτήματα του σχετικά με το λιμάνι και άλλα ζητήματα της Θεσσαλονίκης.
Ο Γιάννης Μπουτάρης κατηγόρησε το υπουργείο Πολιτισμού ότι «κοροϊδεύει» στο θέμα των αρχαίων στον σταθμό του Μετρό στη Βενιζέλου και δήλωσε πως «ο δήμος δεν πρόκειται να αποσύρει την προσφυγή που έχει κάνει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αν δεν μπουν οι υπογραφές στη δέσμευση ότι τα αρχαία θα επιστρέψουν στον τόπο που βρέθηκαν».
http://www.freepen.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *