«Λένε ψέματα για την Κόστα Ρίκα»

Οργισμένη η Πωλίνα Λάμψα, στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου, που εκτελούσε και ατύπως χρέη συμβούλου
διεθνών σχέσεων του κ. Παπανδρέου, όχι όμως ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, με τα όσα λέγονται και γράφονται για τα ταξίδια του πρώην πρωθυπουργού.

“Λένε ψέματα”, έλεγε σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ότι το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα στοίχισε 200.000 ευρώ.”Λένε ψέματα, ήμουν και εγώ εκεί. Ο πρόεδρος πήρε μαζί του πέντε άτομα, μέναμε σε ένα ξενοδοχείο που μας χρέωνε το δωμάτιο 200 ευρώ τη βραδιά για τέσσερις ημέρες, τα οποία έξοδα ανέλαβε η Σοσιαλιστική Διεθνής”.

Είπε ακόμη ότι ποτέ ο πρώην πρωθυπουργός δεν ζήτησε να του καλύψει τα έξοδα το ΠΑΣΟΚ σε αποστολές της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και ανέφερε ότι για το ταξίδι του στη Νότια Αφρική δεν πήρε ούτε ένα ευρώ.

Στην Ιπποκράτους, πάντως, το θέμα παρουσιάζεται διαφορετικά και τα ποσά που δόθηκαν βασίζονται στον έλεγχο που διενεργούν έξι γνωστές ελεγκτικές εταιρείες και που σύμφωνα με τα στοιχεία που άφησαν να διαρρεύσουν έχουν καταγράψει «μαύρη τρύπα»100 εκατ. ευρώ από το 2004 και μετά – δηλαδή επί ηγεσίας του Γιώργου Παπανδρέου.

Πηγή: Βηματοδότης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *