Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι απεργοί πείνας του Κορυδαλλού

Οι απεργοί πείνας του Νοσοκομείου Κρατουμένων Κορυδαλλού, αποϕάσισαν την αναστολή των κινητοποίησεών τους…

μέχρι την 22-3-2014, προκειμένου να δώσουν την ευκαρία στην ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης να προχωρήσει στην προετοιμασία της νομοθετικής παρέμβασης για την βελτίωση και τον εξορθολογισμό της μεταχείρισης των ασθενών κρατουμένων και με την υλοποίηση των μακροπρόθεσμων μέτρων που εξήγγειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης. 
Προυπόθεση της μη συνέχισης των κινητοποιήσεων μας μετά την 22-3-2014 είναι η μέχρι την ημερομηνία αυτή κατάθεση από τον κο. Υπουργό Δικαιοσύνης της προτεινόμενης από εμάς τροπολογίας 
Με την παρούσα απόϕασή μας αποδεικνύουμε έμπρακτα τον σεβασμό μας στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και το δημοκρατικό μας πολίτευμα, εμπιστευόμενοι την νομοθετική εξουσία και τους αντιπροσώπους του λαού. Άλλωστε και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Κρατουμένων Κορυδαλλού αποδέχθηκε, με την απόϕαση του να μην τιμωρήσει πειθαρχικά τον συγκρατούμενό μας, ότι ο αγώνας μας είναι δίκαιος και έχει ηθικό και νομικό έρεισμα, αϕου με τις συνθήκες κράτησης και νοσηλείας που επικρατούν στο κατά ονομασία μόνο Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού, δεν κινδυνεύει μόνο η υγεία του κάθε νοσηλευομένου σε αυτό αλλά και η ίδια η ζωή μας, ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ δηλαδή αγαθό του κάθε ανθρώπου. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας όλους όσους μας στήριξαν και μας εμψύχωσαν στον αγώνα μας αυτόν για την υπεράσπιση του αγαθού της υγείας και της ζωής μας. 
Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να ξαναζητήσουμε την συμπαράσταση τους, τουλάχιστον για τους ίδιους λόγους. Επισημαίνουμε ότι η προτεινόμενη από εμάς τροπολογία δεν αϕορά μόνο μέτρα για τους ασθενείς κρατουμένους, αλλά και για την αποσυμϕόρηση των ϕυλακών σε μόνιμη βάση με την ορθολογική αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού που υπάρχει στις ϕυλακές και την εξοικονόμηση πόρων του Ελληνικού Δημοσίου. 
Η Επιτροπή Αντιπροσώπευσης των κρατουμένων και νοσηλευομένων Νοσοκομείου Κρατουμένων Κορυδαλλού Δια του πληρεξουσίου δικηγόρου όλων των κρατουμένων ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΘΩΜΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ –ΣΟΛΩΝΟΣ 52 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ 2103611891-6947702623

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *