Συμβουλές για μετακομίσεις

Οι μετακομίσεις απαιτούν προγραμματισμό, σωστή διαχείριση αλλά και τα κατάλληλα συνεργεία στις μετακομίσεις , που εσείς θα επιλέξετε. …

Με την επιλογή ενός συνεργείου μετακομίσεων σίγουρα δε θα έχετε να σκεφτείτε πολλά πράγματα και να μην έχετε το διαρκές άγχος της μετακόμισης αλλά υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες που μπορείτε να έχετε κατά νου πριν την έναρξη της μετακόμισης αλλά και την κατάλληλη και σωστή επιλογή του ειδικού συνεργείου μετακόμισης.
Ξεκινήστε το πακετάρισμα πολύ νωρίτερα από ό, τι νομίζετε ότι χρειάζεται γιατί θα εκπλαγείτε όταν δείτε τελικά πόσος χρόνος πρέπει να δαπανηθεί για το σωστό μάζεμα των αντικειμένων και των ρούχων σας, για τις μετακομίσεις σας.
Τα ειδικά συνεργεία μετακομίσεων πολλές φορές κατόπιν συνεννόησης μπορούν να πακετάρουν αυτά τα αντικείμενά σας, ίσως με ένα μεγαλύτερο κόστος στη τιμή. Αν δεν έχετε χρόνο για χάσιμο μπορείτε να αφήσετε στα χέρια έμπειρων εργατών το πακετάρισμα των αντικειμένων σας (πιατικά κτλ.), όπως και την διάλυση των επίπλων σας πριν τη μεταφορά, ακόμα μία χρονοβόρα διαδικασία που καλό είναι να την αναλάβει κάποιος ειδικός.
Πριν έρθει η ώρα της μετακόμισης, συνεννοηθείτε με το ειδικό συνεργείο στις μετακομίσεις που θα προσλάβετε, για την μετακίνηση των υπαρχόντων σας. Πολλές φορές τα συνεργεία μπορεί να σπάσουν άθελά τους κάποια αντικείμενα ιδιαίτερης αξίας για εμάς, μόνο και μόνο επειδή εμείς δεν τους έχουμε δώσει τις κατάλληλες οδηγίες ή δεν τους έχουμε προειδοποιήσει από πριν. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι που αφορά τις μετακομίσεις γιαυτό και δεν πρέπει να το αμελείτε.
Οι περισσότερες εταιρείες μετακόμισης δουλεύουν με στάνταρ ωράριο οπότε φροντίστε να ρωτήσετε τι θα συμβεί αν ξεπεραστεί αυτός ο χρόνος και αν υπάρχει επιπλέον κόστος.
Μην υπερφορτώνετε κουτιά με αποτέλεσμα να είναι πολύ βαριά κατά τη μεταφορά τους, ( επίσης , θα μπορούσαν να σπάσουν ).
Προσπαθήστε να επιλέξετε συνεργεία για τις μετακομίσεις σας, που σας δίνουν όσες περισσότερες παροχές γίνεται. Προτιμήστε επαγγελματίες που είναι χρόνια στο χώρο της μετακόμισης αφού θα ξέρουν να διαχειριστούν εύκολα και γρήγορα δύσκολες καταστάσεις πριν και κατά τη διάρκεια της μετακόμισης σας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *