Στρατιώτης άλλαξε θρήσκευμα, φύλο και παντρεύτηκε τον καλό του

Ένας πρώην στρατιώτης έγινε η πρώτη …

τρανσέξουαλ μουσουλμάνα της Μεγάλης Βρετανίας. Η 28χρονη πλέον Λούσι Βαλέντερ – που λεγόταν μέχρι πρόσφατα Λόρενς – παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της τον οποίο γνώρισε σε διαδικτυακό ραντεβού χωρίς να του αποκαλύψει ότι είχε προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Μάλιστα η Λούσι που έχει αφήσει πίσω της τα χρόνια που υπηρέτησε στο στρατό δεν δίστασε να φωτογραφηθεί φορώντας μαντήλα και κρατώντας το Κοράνι στα χέρια.

Η Λούσι μιλώντας στη dailymailαποκάλυψε ότι πάντα της άρεσαν να παίζει με τα όπλα αλλά ένιωθε από τα 14 της ότι ήθελε να γίνει γυναίκα. «Μου άρεσε από μικρή να κάνω σκοποβολή και να συμμετέχω σε πεζοπορίες ή σε ασκήσεις του στρατού και για το λόγο αυτό έγινα στρατιώτης. Ηξερα όμως παράλληλα ότι ήθελα να γίνω γυναίκα. Ημουν σε λάθος σώμα. Δεν μπορούσα να ζω μέσα στο ψέμα. Μου πήρε τρία χρόνια συνολικά να κάνω ορμονοθεραπεία και να υποβληθώ τελικά στην επέμβαση αλλαγής φύλου».

Η Λούσι όταν παραιτήθηκε από το στρατό ξεκίνησε την ορμονική θερεπεία για να προετοιμάσει το σώμα της και ξεκίνησε να φοράει μόνο γυναικεία ρούχα. Η Λούσι ασπάστηκε το Ισλάμ μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο για να παντρευτεί τον αγαπημένο της Μουράντ. Με το σύζυγό της είναι παντρεμένοι εδώ και λίγους μήνες και τώρα φοράει την μαντήλα στην καθημερινότητά της για να φαίνεται πως είναι και μουσουλμάνα και παντρεμένη! Μιλώντας για τον άνδρα της είπε: «Από το τότε που παντρευτήκαμε τον έχω δει δύο φορές γιατί δεν ζει εδώ. Οταν βλεπόμαστε κάνουμε σεξ. Δεν του έχω αποκαλύψει την αλήθεια αλλά υποπτεύομαι ότι κάτι έχει καταλάβει».

Πηγή: Blog.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *