Αναγκαίες οι προσλήψεις δασκάλων σε ειδικά σχολεία

Αναγκαίες οι προσλήψεις δασκάλων σε ειδικά σχολείαΤην πρόσληψη 700 εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής, προκειμένου να …..
ξεκινήσουν ομαλά τα μαθήματα για εκατοντάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ζήτησε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Την πρόσληψη 700 εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής, προκειμένου να ξεκινήσουν ομαλά τα μαθήματα για εκατοντάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ζήτησε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, εκατοντάδες μαθητές περιμένουν ακόμη να προσληφθούν στα σχολεία 700 δάσκαλοι παράλληλης στήριξης προκειμένου να μπορέσουν να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία με όρους ίσης μεταχείρισης.

«Δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας δεν είναι τόσο ο τρόπος που φέρεται στους πολλούς, αλλά στους λίγους και τους αδύναμους. Ο χώρος της Ειδικής Αγωγής εξακολουθεί να είναι το αποπαίδι της εκπαίδευσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΟΕ. Το συνδικαλιστικό όργανο των δασκάλων υπογραμμίζει ακόμη πως χρειάστηκαν 20 ημέρες από την έναρξη των σχολείων για να προσληφθεί ο πρώτος κύκλος αναπληρωτών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *