Τελευταία Νέα

Ο ΠΑΣΟΚος Σπυρόπουλος και το μπάχαλο του ΙΚΑ

Θάλασσα τα έχει κάνει ο “πρασινοφρουρός”

Πυκνώνουν οι ψίθυροι και τα παράπονα για τον τρόπο που διαχειρίζεται το ΙΚΑ ο διοικητής του και εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ, Ρ. Σπυρόπουλος. Το μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας έχει πολλά διαχρονικά προβλήματα, που….
έχουν ενταθεί ένεκα της κρίσης, όπως τεράστιες καθυστερήσεις στην απονομή συντάξεων, αδιέξοδα με τις επιτροπές αναπηρίας, αδυναμία πάταξης της εισφοροδιαφυγής, αλαλούμ με τη δήθεν αναδιοργάνωσή του κ.λπ.
Την ίδια ώρα, τα ελλείμματα μεγαλώνουν και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να εκτελεστεί επιτυχώς ο Προϋπολογισμός του 2014. Ο Σπυρόπουλος, αφού κατάφερε να παραμείνει στη διοίκηση του Οργανισμού εκμεταλλευόμενος τη δικομματική συγκυρία (να μην πούμε την εκβιαστική τακτική του ΠΑΣΟΚ), αυτονομήθηκε και αναλώνει τον χρόνο του στα τηλεοπτικά κανάλια, λέγοντας διάφορες αερολογίες, καθώς και στην άσκηση της γνωστής ρουσφετολογικής και αναχρονιστικής «πολιτικής» του παρελθόντος. Οι εργαζόμενοι ασφυκτιούν από την αυθαίρετη διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού, αφού η «πράσινη» διοίκηση εφαρμόζει πολιτική βολέματος «ημετέρων», δεν λογοδοτεί ούτε στον αρμόδιο υπουργό και γενικά λειτουργεί με συμπεριφορές της δεκαετίας του 1980! Τα παράπονα έχουν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου από την ίδια την Ομοσπονδία των εργαζομένων στο ΙΚΑ και τώρα τον λόγο έχει ο πρωθυπουργός για τα έργα και τις ημέρες του πρώην γενικού διευθυντή του «Παπανδρεϊκού» ΠΑΣΟΚ, ο οποίος, αφού διαχειρίστηκε με… θαυμαστή επιτυχία τα οικονομικά του Κινήματος, προσπαθεί να επιλύσει και το ασφαλιστικό πρόβλημα της χώρας

http://dexiextrem.blogspot.gr/2

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *