Το Ξυπνήστε Ρε έχασε ξαφνικά τον αγαπημένο συνεργάτη και φίλο Θανάση Νικολαΐδη

Η ομάδα σύνταξης του Ξυπνήστε Ρε εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του στενού μας συνεργάτη Θανάση Νικολαΐδη ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το περασμένο Σάββατο προδομένος από την καρδιά του…

Η δημοσιογραφική οικογένεια είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου πιο φτωχή μ’αυτή την τεράστια απώλεια ενός εξαιρετικού αρθρογράφου που θα μείνει για πάντα ζωντανός στις καρδιές όλων μας, αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη για εμάς τους νεότερους δημοσιογράφους τα πάντα εύστοχα και εμπνευσμένα κείμενά του.

Καλό ταξίδι φίλε και συνεργάτη Θανάση

Καλό Παράδεισο
Λίγα λόγια για τον Θανάση Νικολαΐδη:
Ο Θανάσης Ιωσ. Νικολαΐδης γεννήθηκε στις Φέρρες Έβρου και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου τέλειωσε το γυμνάσιο και το Πανεπιστήμιο (Φυσικός).

Αποφοίτησε από τη σχολή δημοσιογραφίας Akademie der Griechishen Sprache und Kultur της Γερμανίας και τη Σχολή Δημοσιογραφίας της Αυριανής.


Αρθρογραφεί στην Αυριανή (στήλη «Εν Ολίγοις»), στη Νέα Ελλάδα (στήλη «Et altera pars») και έκανε εκπομπές στην τηλεόραση στο Κανάλι 29. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδας. Κέρδισε το πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης και το βραβείο αναγνώρισης πνευματικού έργου από Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών. Έχει εργαστεί επίσης ως φροντιστής, καθηγητής Λυκείου, και έχει έργο ως συνδικαλιστής. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. Ζούσε και εργαζόταν στα Γιαννιτσά.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *