συσκευή παρακολούθησης μωρού

Η AVENT αναλογική συσκευή παρακολούθησης μωρού SCD485/00 είναι ιδανική για την ασφάλεια και τον ήσυχο ύπνο σας αλλά και του μωρού σας. Η την AVENT αναλογική συσκευή παρακολούθησης μωρού SCD485/00 είναι μία αναλογική συσκευή, ιδανική για παρακολούθηση του μωρού ή του μικρού παιδιού. …

Διαθέτει φωτάκια ένδειξης ήχου και έχει 2 κανάλια για ελαχιστοποίηση παρεμβολών από άλλες πηγές. Η εμβέλεια της συσκευής AVENT είναι 150 μέτρα. Ο χρόνος αυτονομίας με μπαταρία είναι 6 ώρες. Επίσης διαθέτει προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας.

συσκευή παρακολούθησης μωρού
Τα προϊόντα ενδοεπικοινωνίας για μωρά γίνονται όλο και πιο δημοφιλής για τους γονείς , επειδή επιτρέπουν όχι μόνο να ακούνε το μωρό τους όταν χρειάζεται , αλλά μπορούν να ελέγχουν το μωρό από πολλά μέτρα μακρυά , και σε πολλές περιπτώσεις από το εξωτερικό του σπιτιού.

Υπάρχουν πολλά συστήματα ενδοεπικοινωνίας και κάθε ένα προσφέρει ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά . Το προϊόν που σας προσφέρει το online φαρμακείο μας – AVENT αναλογική συσκευή παρακολούθησης μωρού SCD485/00- σας προσφέρει τις κατάλληλες λειτουργίες που χρειάζεστε σε πολύ οικονομική τιμή.

συσκευή παρακολούθησης μωρού

Μερικά δημοφιλή χαρακτηριστικά των συστημάτων ενδοεπικοινωνίας για παιδιά περιλαμβάνουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες , δείκτη θορύβου, κάποια άλλα συστήματα με μεγαλύτερο κόστος προσφέρουν οπτικά συστήματα που σας επιτρέπουν να βλέπετε το παιδί σας κατά τη διάρκεια του ύπνου του διαθέτοντας μικρές οθόνες LCD,αλλά σαυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για μεγαλύτερο κόστος.

Το άλλο πλεονέκτημα των προϊόντων αυτών είναι ότι εάν είστε στο κρεβάτι , και ακούσετε το παιδί σας να κλαίει , μπορείτε να βάλετε ή να του πείτε ένα χαλαρωτικό τραγούδι χωρίς να φύγετε από τη ζεστασιά του κρεβατιού σας, ησυχάζοντάς το μωρό σας.

Φυσικά, αυτό δεν θα λειτουργήσει σε όλες τις περιπτώσεις , αλλά είναι ένας γρήγορος τρόπος που μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε.

Ειδικοί λένε ότι το σύστημα ενδοεπικοινωνίας δεν είναι μια αναγκαιότητα, αλλά μπορεί να είναι ένα καθησυχαστικό προϊόν για τους γονείς πράγμα που επιβεβαιώνετε από πάρα πολλούς γονείς και θα το πιστοποιήσετε και εσείς επιλέγοντας την AVENT αναλογική συσκευή παρακολούθησης μωρού SCD485/00 ή κάποια άλλη ανάλογη συσκευή της συλλογής μας και διατηρείστε τον ασφαλή ύπνο του μωρού σας!

Αν θέλετε να είστε καθησυχασμένοι πως το μωρό σας κοιμάται ήρεμα και χωρίς προβλήματα τότε το AVENT αναλογική συσκευή παρακολούθησης μωρού SCD485/00 είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς!

Πηγή: folder.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *