ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗ

Σε μια συγκυρία που η αξιωματική αντιπολίτευση, θα όφειλε να επιδεικνύει τη στοιχειώδη σοβαρότητα, η Ν.Δ. δίνει εξετάσεις ανευθυνότητας, φαυλότητας και προπαγάνδας.
Αντί να αρθρώσει έναν τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, απέναντι σε ένα καταστροφικό κυβερνητικό της παρελθόν, δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τίποτε. Επί τρείς ημέρες και επί πολλές φορές ημερησίως, παρακολουθούμε συνεχείς ανακοινώσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις τόσο του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας κ. Σταικούρα, όσο και του……
κ. Μιχελάκη, οι οποίοι είτε σε συνδυασμό, είτε χωριστά, πασχίζουν πότε να υπολογίσουν, μέσα σε μία πλήρη σύγχυση, πόσο ήταν το χρέος που άφησε η Ν.Δ. και πότε αν η απογραφή της Ν.Δ. το 2004 ήταν πράξη ωφέλιμη ή επιζήμια .

Ο κ. Μιχελάκης κατέληξε ότι ήταν «καταστροφική», για την οποία όμως δεν έφταιγε ο κ. Καραμανλής, αλλά ο «κακός» κ. Αλογοσκούφης . Ο οποίος όλως τυχαίως πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε το δόγμα Καραμανλή «άστο για αργότερα».
Την ίδια απογραφή όμως ακριβώς, η Ν.Δ. του κ. Σαμαρά, την χαρακτήριζε πέρυσι « απαραίτητη και επιβεβλημένη».

Αν προσθέσει κανείς και τη μετατροπή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. σε χαλκείο Τύπου της ομιλίας του κ. Πάγκαλου, τότε για άλλη μια φορά καταδεικνύεται η επικινδυνότητα μιας – δυστυχώς για τον τόπο- άκρως τυχοδιωκτικής αντιπολίτευσης .

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΑΙΔΑΡΟΥ

    ΡΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !! Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ .. ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΣΕΙΣ Η ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ ;;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *