Στην αγκαλιά της… ΔΑΠ η Ντόρα Μπακογιάννη

Ανοίγει τον βηματισμό της η Ντόρα Μπακογιάννη στη μάχη που έχει αποφασίσει να δώσει για την αλλαγή ηγεσίας της ΝΔ. Στα σχέδιά της έχει καταρτιστεί ένα πλάνο για το άνοιγμα στο πιο δυναμικό κομμάτι του κόμματος που είναι η νεολαία. Απόψε έχει την επίσημο πρώτη με εκδήλωση που οργανώνει για το
απόγευμα με τους ΔΑΠιτες του Πολιτικού Νομικής στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Εκεί η Ντόρα θα παρουσιάσει και την πλατφόρμα για την ιδεολογική προσέγγιση της ΝΔ στη σύγχρονη εποχή και αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση στην ηγεσία της ΝΔ για την τακτική που ακολουθεί.

 Τις κινήσεις της Ντόρας στη νεολαία παρακολουθούν από κοντά οι «δελφίνοι» της ΝΔ που ετοιμάζουν δικές τους εκδηλώσεις προσέγγισης των ΟΝΝΕΔιτών και ΔΑΠιτών αλλά και η Συγγρού που σχεδιάζει τρόπους αντίδρασης απέναντι στην «επέλαση» επίδοξων αρχηγών στα ζωτικά όργανα της παράταξης.

Η ΟΝΝΕΔ ήταν πάντα μήλο της έριδος για τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ αφού είναι το φυτώριο και ο στυλοβάτης της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Οι πολιτικές μάχες της ΟΝΝΕΔ είναι πάντα κερδοφόρες και το στρατηγείο της νεολαίας, από τότε ακόμα που έδρευε στη Νικηταρά ήταν εργαστήρι σύγχρονης πολιτικής σκέψης γι αυτό και έχει την αδιαφιλονίκητη ηγεμονία στα νεολαιίστικα πολιτικά σχήματα.

Τις κινήσεις της Ντόρας θα ακολουθήσουν και άλλα στελέχη της ΝΔ ακόμα και από εκείνα που δεν ενδιαφέρονται για την ηγεσία, αλλά παίρνουν θέση για την επόμενη μέρα, γι αυτό και θα πυκνώσουν το επόμενο διάστημα οι συγκεντρώσεις με επίκεντρο τους νέους της ΝΔ..
parapolitika.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *