xOrisOria News

Όχι στην αναδιάρθρωση. Θα τα ξεπληρώσουμε όλα.

Σας γράφει το Λαμόγιο

Λεφτά υπάρχουν. Δεν θα πουλήσουμε τα νησιά έλεγε ο Ανήξερος αλλά ρε γαμώτο ”καποιος άγνωστος” μας τα πουλάει.
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΕΙ ελληνικα φιλέτα γιατι η Ελλάδα δεν έχει λεφτά να πληρώσει;

Eπειδή έχουμε Χούντα και ευρισκόμαστε σαν Ελληνες σε διωγμό μεσα στη χώρα μας, κατι που όλοι αισθανόμαστε, σκέψεις σαν αυτές οι ακόμη χειρότερες πρέπει να…..
έρχονται στο μυαλό μας.

Δυστυχώς η Δημοκρατία δεν λειτουργεί και μεταξύ των άλλων δεν υπάρχει έλεγχος.

Η Ελλάδα πρέπει να κάνει στα γρήγορα αναδιάρθρωση του χρέους γιατι αυτό θα τις δώσει πόρους να μη ξεπουλήσει κράτος και να δημιουργήσει τις πρώτες βάσης της ανάπτυξης.

Αλλα και αυτό να γίνει, αναπτυξη δεν μπορεί να γίνει γιατί ποτέ αυτό δεν υπήρξε στόχος για την Ελλάδα. Οσοι περασαν οδηγησαν τη χώρα στην ηθική και πνευματική ευτέλεια, στην ασυδοσία και την ανομία, περιχαρακώνοντας τα όρια ισχύος όσων είχαν δύναμη.

Η επιστροφή στη δραχμή θα ειναι καταστροφή και θα κάνει τις τράπεζες και όσους έχουν τα λεφτά τους σε Ευρώ πλουσιότερους. Το πλαστικό χρήμα άλλωστε έχει προλειάνει το έδαφος για τη χρεοκοπία που δεν θα προέλθει απο τους δανειστες που δάνειζαν είτε χωρίς να ξερουν είτε στοχεύοντας στην υποθήκευση και εκποιηση της χώρας δημιουργώντας ιδιωτικά κράτη μεσα στην ΕΕ αλλά απο την αντίδραση του λαού.

Μοναδικη άμυνα των δανειστών ο φόβος, η αυξανόμενη φτώχεια, οι εθνικοι κίνδυνοι και φυσικά οι οικονομικοι εγκληματίες που κυκλοφορούν μέσα ή δίπλα στη κυβέρνηση του αντισυνταγματικου μνημονίου

Use Facebook to Comment on this Post