Βρήκε τον άντρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος

Μαχαιρωμένος στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του στη Λάρισα, βρέθηκε χθες βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ένας 45χρονος Αλβανός…

Ο τραυματίας που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε σε λίμνη αίματος από την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 45χρονος έφερε βαθύ τραύμα στο λαιμό, κάτω ευτυχώς από την καρωτίδα ενώ στο διαμέρισμα δεν βρέθηκε το μαχαίρι, εξέλιξη που οδηγεί τις αρχές στην εκτίμηση ότι πρόκειται για απόπειρα εγκληματικής ενέργειας.

Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ Λάρισας μετέφερε τον 45χρονο στο ΠΝΛ όπου αργά χθες βράδυ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή με δεδομένο ότι είχε χάσει αρκετή ποσότητα αίματος. Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο 45χρονος, τα τελευταία 24ωρα δεν είχε εμφανισθεί, εξέλιξη που ανησύχησε τους οικείους οι οποίοι και τον αναζήτησαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα (στη διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου και Μετσόβου) όπου τελικά βρέθηκε μαχαιρωμένος.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, το διαμέρισμα του 45χρονου ερευνάται από αστυνομικούς της Α.Δ. Λάρισας με σκοπό τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *