Περί μεταναστών

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας σήμερα είναι οι λαθρομετανάστες. Και είναι πλέον ένα πρόβλημα που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Κάθε μέρα ακούμε στη τηλεόραση για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.
Κυριαρχούν δύο απόψεις στο πώς θα λυθεί το πρόβλημα, οι οποίες είναι ανάλογες του….
πολιτικού τους φάσματος.

Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών έχει κάνει επίσης πολλούς Έλληνες ρατσιστές ή, αν όχι ρατσιστές, να θέλουν την απέλασή τους. Κυριαρχούν λοιπόν δύο απόψεις:
Η πρώτη, των δεξιών και των εθνικιστών, είναι αυτή που θέλει τους μετανάστες να φύγουν. Η άλλη, των αριστερών, είναι αυτή που υποστηρίζει ότι με την νομιμοποίησή τους θα λυθεί το πρόβλημα.
Ο λόγος που οι πρώτοι θέλουν να φύγουν είναι κυρίως ο ρατσισμός, και ακόμα και αν δεν
δημιουργούσαν πρόβλημα, αυτοί θα ήθελαν να απελαθούν. Οι δεύτεροι, που ουσιαστικά θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα, θέλουν να νομιμοποιηθούν αφ’ενός λόγω αντιρατσισμού και αφετέρου για πάρουν και οι μετανάστες “μέρος στον αγώνα ενάντια στον καπιταλισμό”, αφού βέβαια θα γίνουν μέρος του. Από όποια άποψη και αν το δούμε όμως καταλήγουμε στο ότι πρέπει να απελαθούν, όχι όμως απαραίτητα λόγω ρατσισμού.

Οι μετανάστες λοιπόν είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι που ήρθαν στην Ελλάδα ελπίζοντας πως θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους. Για την ακρίβεια, ήθελαν να πάνε σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης αλλά κατέληξαν εδώ. Οπότε δεν υπάρχει λόγος ο κόσμος να στρέφεται εναντίον των ίδιων των μεταναστών. Το πρόβλημα είναι οι μαριονέτες των Εβραίων που μας κυβερνούν και ενώ θα μπορούσαν να τους διώξουν τους κρατάνε εδώ. Κατά συνέπεια πρέπει να φερθούμε, όσο γίνεται τουλάχιστον, επιεικώς στους μετανάστες και να στραφούμε ενάντια στους πραγματικούς υπευθύνους..

Οι αριστεροί τέλος πάντων, θέλουν να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες γιατί απλά “είναι άνθρωποι και αυτοί” και γιατί “αν νομιμοποιηθούν θα γίνουν ένα με την εργατική τάξη και θα αγωνίζονται και αυτοί ενάντια στον καπιταλισμό”. Οι καπιταλιστές δεν έχουν πρόβλημα να είναι παράνομοι οι μετανάστες. Έτσι θα μπορούν να τους εκμεταλλεύονται για 300 ευρώ και να μην τους πιάνουν, αφού στην Ελλάδα σήμερα δε λειτουργεί τίποτα σωστά. Οι Έλληνες βλέπετε είναι νόμιμοι και απαιτητικοί… Θέλουν 700 ευρώ…

Ακόμα όμως και αν βρισκόταν κάποιος να τους νομιμοποιήσει θα γινόταν το ίδιο, και αυτή τη φορά νόμιμα. Οι μετανάστες φυσικά, αφού θα ζούσαν 15 άτομα σε ένα διαμέρισμα, δε θα αγωνίζονταν για να τους αυξήσουν τους μισθούς. Αυτοί λόγω των συνθηκών στις χώρες τους θα έβλεπαν αυτό το πράγμα σαν παράδεισο. Τελικά δεν θα έβρισκαν δουλειά οι Έλληνες.

Έχετε καταλάβει ότι ζείτε στην Ελλάδα του 2011; Η Ελλάδα δεν είναι σε θέση πλέον να θρέψει ούτε τα παιδιά της. Ακόμα και αν δεν υπήρχαν στην Ελλάδα μετανάστες, πάλι θα υπήρχαν άνεργοι και άτομα που θα έφευγαν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά. Οπότε αν νομιμοποιηθούν οι μετανάστες η Ελληνική εργατική τάξη θα έχει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ο Μαρξ ήταν, και όχι τυχαία, κατά της μετανάστευσης. Γιατί πίστευε ότι οι καπιταλιστές χρειάζονται μετανάστες από πιο υποβαθμισμένες χώρες ώστε να έχουν φθηνό εργατικό δυναμικό. Το αποτέλεσμα της νομιμοποίησης των μεταναστών; Η εργατική τάξη να είναι ουσιαστικά διαιρεμένη στους ντόπιους και τους μετανάστες ενώ οι δεύτεροι θα προτιμούνται. Και θα δημιουργείται περισσότερος ρατσισμός. Και οι ντόπιοι θα κυνηγάνε τους ξένους. Οπότε τέλος ο αγώνας ενάντια στον καπιταλισμό. Και ο καπιταλισμός θα ταλαιπωρεί τον εργαζόμενο για πολλά χρόνια ακόμα.

Θα μου πει κάποιος ότι μπορούν να πάνε σε μια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ναι. Αλλά δεν θα πάνε. Γιατί θα τους φτάνουν τα λεφτά που θα παίρνουν εδώ. Αλλά ακόμα και αν πάνε, θα ξαναγυρίσουν. Γιατί στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης οι νόμοι λειτουργούν. Και οι νόμοι απαγορεύουν να μη δίνει ο εργοδότης στον εργαζόμενο ούτε τον βασικό μισθό. Και όποιος εκεί δεν βρίσκει δουλειά τον στέλνουν στη χώρα του.

Αλλά έστω ότι δεν είναι έτσι. Έστω ότι καταργείται η συνθήκη του Δουβλίνου και πάνε στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης και πιάνουν δουλειά. Το πρόβλημα που θα υπάρχει με τον καπιταλισμό εδώ θα υπάρχει σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Και αν είναι όλοι όσοι έρχονται να νομιμοποιούνται, τότε θα έρθουν ακόμα περισσότεροι.

Άρα νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών σημαίνει Ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Ισλαμοποίηση; Ναι! Κανονική ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Οι μετανάστες είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι, και μάλιστα φανατικοί. Απόδειξη; Το ότι οι γυναίκες. τις οποίες δέρνουν και σκοτώνουν κανονικά και με τον νόμο στις χώρες τους, τους γυρνάνε με μαντίλες, παντρεύονται παιδάκια, πηγαίνουν όλοι κάθε παρασκευή στο τζαμί και απαιτούν να τους κάνουμε τζαμί και εδώ.

Θυμάστε τι έγινε όταν ένας αστυνομικός έσκισε μια σελίδα του ελεεινού σαβουροβιβλίου τους…
Και μην πείτε ότι δεν είναι φανατικοί όπως δεν είμαστε και εμείς, γιατί αυτοί ζουν σύμφωνα με το Κοράνι και είναι τόσο φανατικοί όσο ήμασταν και εμείς την εποχή της Β’ Σταυροφορίας.

Το Ισλάμ είναι η θρησκεία του μίσους. Είναι η θρησκεία που επιβάλλει στους πιστούς της να μισούν όποιον δεν πιστεύουν σε αυτή, και να την επιβάλλουν οι ίδιοι όπου πηγαίνουν “μέχρι να μην υπάρχουν άλλες θρησκείες και η πίστη να είναι μόνο για τον Αλλάχ”. *
Οπότε κάποια στιγμή, όταν θα γίνουν πραγματικά πολλοί, θα εξεγερθούν εναντίον μας. Και τότε θα θυμηθούν οι Τούρκοι να πάρουν τη Θράκη…

Εκτός από τις ασθένειες και τα βάρβαρα έθιμα (πχ. κλειτοριδεκτομές) που φέρνουν οι μαύροι και οι μουσουλμάνοι εδώ. Οπότε αν τους νομιμοποιούσαμε θα γινόμασταν σαν τις χώρες τους. Πρέπει να απελαθούν και δεν είναι μόνο θέμα ρατσισμού.

Δεν θα ήταν καλύτερος ένας κόσμος στον οποίο ο καθένας θα μπορούσε να ζήσει αξιοπρεπώς;

http://skeptomenosellhn.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *