“Βουίζει” ο Τύπος για Μανιάτη, αλλά υπάρχει και ο Μήτρογλου…

Το…φλερτ του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Μανιάτη θα γίνει σίγουρα “γάμος”, όπως αναφέρει η μεγαλύτερη μερίδα του Τύπου από το πρωί της Πέμπτης. Όπως γράφεται χαρακτηριστικά σε πολλά ρεπορτάζ, οι “ερυθρόλευκοι” είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον Πανιώνιο το ποσό των…..
450.000 ευρώ συν τους Κώστα Μήτρογλου και Γιάννη Παπαδόπουλ, με την μορφή δανεισμού.

Μάλιστα η ομάδα του λιμανιού προτίθεται να πληρώνει η ίδια τα συμβόλαια των δύο παικτών που θα παραχωρήσει στους “κυανέρυθρους”. Για το συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου, σε περίπτωση που δεχθεί ο Πανιώνιος την όποια προσφορά του γίνει, ο νΟλυμπιακός θα πληρώνει για έξι μήνες το συμβόλαιό του, ενώ για τον Γιάννη Παπαδόπουλο θα συνεχίσει να καλύπτει τις δόσεις του συμβολαίου του για ακόμη 1,5 χρόνο.

Το…αλλά του Μητρόγλου

Αυτά γράφουν στον Τύπο, που όπως φαίνεται λογαριάζουν χωρίς τον…Μήτρογλου και την επιθυμία του να φύγει από τον Πειραιά και να μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Ο μάνατζερ του 22χρονου διεθνή επιθετικού του Ολυμπακού Κώστα Μήτρογλου, Γιάννης Λόμης, επιβεβαίωσε την πρόθεση του πελάτη του να αποχωρήσει από τον “ερυθρόλευκο” σύλλογο, αλλά παράλληλα επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης μιλώντας στη γερμανική ιστοσελίδα «www.fussballtransfers.com».

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *