ΘΑΥΜΑ…ΘΑΥΜΑ…

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ…ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ…ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΟΝ 13ο ΚΑΙ 14ο ΜΙΣΘΟ !!!

«Δεν υπάρχει θέμα περικοπής 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σημειώνοντας ότι «θέμα περικοπής αυτών των δύο μισθών δεν ετέθη ποτέ από την τρόικα, γιατί η κυβέρνηση δεν το επέτρεψε». «Η κυβέρνηση κατοχυρώνει το……
εισόδημα όπου και όσο μπορεί», τόνισε ο κ. Πεταλωτής.

Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια που φέρεται να περιλαμβάνεται στο σύμφωνο ανταγωνιστικότητας,λέγοντας: «τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο παρουσιάζεται».
«Είναι άδικο και παράλογο και εκ του πονηρού να ανακύπτει θέμα περικοπής μισθών στον ιδιωτικό τομέα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, τονίζοντας ότι «η ανταγωνιστικότητα στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να βελτιωθεί εάν μειωθεί ο όγκος του κράτους που καταπνίγει την οικονομία».

Στο μεταξύ, η πορεία εφαρμογής του μνημονίου ενόψει της τέταρτης δόσης των 15 δισ. ευρώ καθώς και το πακέτο μέτρων που θα περιλαμβάνει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2012 -2014, ύψους 12,8 δισ. ευρώ, τέθηκαν στη συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Νωρίτερα, στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών που δεν κατονομάζεται, δήλωσε στο Reuters ότι είναι εξασφαλισμένη η 4η δόση των 15 δισ. ευρώ.

http://patrinaki.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    φιλε11+56

    ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΤΡΩΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΩΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΩΝ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΩΝ..

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΗ..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ? Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΘΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΕΙΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 5% ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ?

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Σωστός ο 10:32.

    Αφορμή ψάχνουν να μη μας πληρώσουν απ' τη μια η κρίση, απ' την άλλη το ΔΝΤ, τώρα θα γίνουν και μέλη της κινησης πολιτών ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

    Reply
  4. Ο ΒΛΑΚΑΣ

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ, ΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ,,,,ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΓΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ,,, ΞΥΠΝΙΣΤΕ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Γιατί όποτε λέτε "δεν υπάρχει το τάδε θέμα" μετά γίνεται ακριβώς αυτό; τυχαίο; Τελικά υπάρχει θέμα. Εσείς το κάνετε θέμα. Το φέρνετε απλώς σιγά-σιγά.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΤΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ 13 ΚΑΙ 14 ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *