Τέρενς Κουίκ: Ξηλώνονται για… παλιοσίδερα οι κεραίες της «Φωνής της Ελλάδας»!

Με «εντολή» του Υπουργείου Οικονομικών ξηλώνονται για… παλιοσίδερα οι ραδιοφωνικές κεραίες βραχέων της «Φωνής της Ελλάδας», της συντροφιάς των ναυτικών και της Ομογένειας!
Αυτό καταγγέλλει με Ερώτησή του…

προς τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό υπεύθυνο για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελή Καψή, τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό Σίμο Κεδίκογλου και τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκονται όλα τα θέματα που άπτονται των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας Ραδιοπειρατές- Ελεύθερη ραδιοφωνία (http://radiopeiratis.blogspot.gr):
«Τη Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου του παρόντος έτους στις εγκαταστάσεις των βραχέων της ΕΡΤ στην Αυλίδα, εμφανίστηκε εκπρόσωπος εταιρείας που εμπορεύεται μέταλλα, ο οποίος φωτογράφισε τους ιστούς των κεραιοσυστημάτων των βραχέων.

»Σε ερώτηση εργαζομένων της ΕΡΤ που βρίσκονταν εκεί, απάντησε ότι η εταιρεία του είναι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για να δώσει προσφορά για την αποξήλωση των 39 ιστών των κεραιοσυστημάτων, την απομάκρυνσή τους από το χώρο και την αγορά των μετάλλων ως σκραπ, μετά την καταστροφή των μεταλλικών κατασκευών.


»Στην Αυλίδα, σε μια έκταση 1160 στρεμμάτων, είναι εγκατεστημένοι 39 μεταλλικοί ιστοί, ύψους από 30 έως 100 μέτρα ο καθένας, στους οποίους είναι τοποθετημένα τα κεραιοσυστήματα των βραχέων που στέλνουν τη «Φωνή της Ελλάδας», την ΕΡΑ5, σε κάθε γωνιά της υφηλίου, σε όλες τις ηπείρους και ωκεανούς.

»Τα βραχέα άρχισαν να λειτουργούν το 1938 και έστελναν τη φωνή της πατρίδας στο Αλβανικό μέτωπο. Οι μόνοι που τόλμησαν να τα κλείσουν ήταν οι ναζί, στη διάρκεια της κατοχής της χώρας μας. Μετά την απελευθέρωση δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να συνδέουν την πατρίδα με τους ναυτικούς μας και την ομογένεια».

«Σε ποιο σημείο του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, περιλαμβάνεται η αποξήλωση της «Φωνής της Ελλάδας»;
Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, σας παραπέμπω στο άρθρο 162 του ΠΚ περί «εξαπάτησης εκλογέων», ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς ο Τέρενς Κουίκ και ζητά την άμεση ανάκληση της απόφασης αποξήλωσης της «Φωνής της Ελλάδας», προκειμένου να μην στερηθούν τη δυνατότητα Ομογενείς και Ναυτικοί, να ακούν την Ελλάδα και από τα βραχέα κύμματα.

Και ο Τέρενς Κουίκ προσθέτει:

«Κατανοείτε ότι μόνο οι ναζί για λόγους δικού τους συμφέροντος τόλμησαν ως δυνάμεις κατοχής να κλείσουν τα προαναφερόμενα βραχέα κύματα; Πώς μπορείτε, Έλληνες όντες, να στερείτε ένα τόσο σημαντικό εργαλείο από τους συμπατριώτες μας;»


Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:

ΤΕΡΕΝΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ:
ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ (ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΨΗ
ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
ΘΕΜΑ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

κ.κ. Υπουργοί,
Με «εντολή» Υπ. Οικονομικών ξηλώνονται για… παλιοσίδερα οι ραδιοφωνικές κεραίες βραχέων της «Φωνής της Ελλάδας», της συντροφιάς των ναυτικών και της Ομογένειας!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας Ραδιοπειρατές- Ελεύθερη ραδιοφωνία (http://radiopeiratis.blogspot.gr):

«Τη Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου του παρόντος έτους στις εγκαταστάσεις των βραχέων της ΕΡΤ στην Αυλίδα, εμφανίστηκε εκπρόσωπος εταιρείας που εμπορεύεται μέταλλα, ο οποίος φωτογράφισε τους ιστούς των κεραιοσυστημάτων των βραχέων.

Σε ερώτηση εργαζομένων της ΕΡΤ που βρίσκονταν εκεί, απάντησε ότι η εταιρεία του είναι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για να δώσει προσφορά για την αποξήλωση των 39 ιστών των κεραιοσυστημάτων, την απομάκρυνσή τους από το χώρο και την αγορά των μετάλλων ως σκραπ, μετά την καταστροφή των μεταλλικών κατασκευών.

Στην Αυλίδα, σε μια έκταση 1160 στρεμμάτων, είναι εγκατεστημένοι 39 μεταλλικοί ιστοί, ύψους από 30 έως 100 μέτρα ο καθένας, στους οποίους είναι τοποθετημένα τα κεραιοσυστήματα των βραχέων που στέλνουν τη «Φωνή της Ελλάδας», την ΕΡΑ5, σε κάθε γωνιά της υφηλίου, σε όλες τις ηπείρους και ωκεανούς.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Θεσσαλονίκη στην Περαία.

Τα βραχέα άρχισαν να λειτουργούν το 1938 και έστελναν τη φωνή της πατρίδας στο Αλβανικό μέτωπο.
Οι μόνοι που τόλμησαν να τα κλείσουν ήταν οι ναζί, στη διάρκεια της κατοχής της χώρας μας. Μετά την απελευθέρωση δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να συνδέουν την πατρίδα με τους ναυτικούς μας και την ομογένεια.

Η «Φωνή της Ελλάδας» μεταφέρει σε κάθε άκρη της γης την ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμό και την παράδοση από την Ελλάδα, με προγράμματα σε 12 γλώσσες.
Αυτή τη φωνή της πατρίδας θέλουν οι «κυβερνήτες» μας να ξεριζώσουν και ν’ αποκόψουν από τους ναυτικούς μας και ολόκληρο τον κόσμο, αποτιμώντας την ως… παλιοσίδερα.
Και μετά να ξεπουλήσουν έναντι πινακίου φακής το ισοπεδωμένο οικόπεδο, αφού έχουν εξαφανίσει την ιστορία της πατρίδας μας, που είναι γραμμένη σε κάθε σπιθαμή του…

Για όλους εμάς τους «εραστές των ερτζιανών» κ του DX… που έχουμε ξενυχτήσει άπειρα βράδυα με τ’ ακουστικά στ’ αυτιά προσπαθώντας ν’ ακούσουμε όσο το δυνατόν πιό καθαρά κάποιον ραδιοσταθμό στην άλλη άκρη της γης, αλλά κ όλους του ναυτικούς μας κ τους απόδημους Έλληνες, είναι ΑΠΕΡΑΝΤΗ Η ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΒΡΑΧΕΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ»

Κατόπιν τούτων, ερωτάσθε κ.κ. Υπουργοί:
1.Σε ποιο σημείο του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, περιλαμβάνεται η αποξήλωση της «Φωνής της Ελλάδας»; Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, σας παραπέμπω στο άρθρο 162 του ΠΚ περί «εξαπάτησης εκλογέων».

2.Αντιλαμβάνεσθε ότι με τις μνημονιακές ενέργειές σας, στερείτε από Ομογενείς και Ναυτικούς τη δυνατότητα να ακούνε την Ελλάδα;
3.Κατανοείτε ότι μόνο οι ναζί για λόγους δικού τους συμφέροντος τόλμησαν να κλείσουν τα προαναφερόμενα βραχέα κύματα; Πώς μπορείτε, Έλληνες όντες, να στερείτε ένα τόσο σημαντικό εργαλείο από τους συμπατριώτες μας;

4.Πόσα νομίζετε ότι θα αποκομίσει το ελληνικό κράτος από τη μετατροπή των κεραιών σε σκραπ και την πώληση του οικοπέδου;
5.Προτίθεστε να ανακαλέσετε την απόφαση αποξήλωσης της «Φωνής της Ελλάδας» και εάν ναι, πότε;
Ο Ερωτών Βουλευτής
Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ

makeleio.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *