Λοβέδρος: Η κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε

Θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα και το πώς θα έρθει στη βουλή το νομοσχέδιο για τη συμφωνία με την τρόικα και μετά θα διαμορφώσουμε την τελική μας θέση, δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέδρος μετά από τη συνεδρίαση της Ελιάς.

“Η κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε με το ζήτημα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ” είπε ο επικεφαλής της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Α. Λοβέρδος και συμπλήρωσε: “Ήταν λάθος του κ. Χατζηδάκη, να καταστήσει τις προτάσεις του ΟΟΣΑ, ένα νέο μνημόνιο για τη χώρα. Θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα και το πώς θα έρθει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο στη βουλή, δεν μπορεί να έρθει ως ένα άρθρο και μετά θα διαμορφώσουμε την τελική μας θέση. Εμείς βάζουμε πάνω τη χώρα από τα διάφορα επιμέρους θέματα” κατέληξε.

Σε ότι αφορά το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς είπε: “συζητήσαμε τα κριτήρια βάσει των οποίων θα διαμορφωθεί το ευρωψηφοδέλτιο που θα ανακοινωθεί επισήμως την επόμενη Κυριακή. Είναι ελπιδοφόρο ότι εκατοντάδες άνθρωποι ανα την επικάτεια εκδήλωσαν ενδιαφέρον να μετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς. Τα κριτήρια του ευρωψηφοδελτίου είναι η ανανέωση, η περιφερειακότητα και η έκφραση των διαφορετικών κοινωνικών ομάδων”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *