Τελευταία Νέα

Προ της ενάρξεως της πτώχευσης, η χούντα αποκαθιστούσε τη τάξη των δικαστικών…

by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης


— Μια φορά κι΄ έναν καιρό, και όχι στη μακρινή και ξωτική Botsovalia, και πριν την έναρξη των συμποσίων των ΠαγκαλοΠαπαντρέουδων μετά των…

ΣαμαροΚαραμανλήδων, το πρώτον, πήδηξον στα κοκορέτσια και τα παϊδάκια και στους μέλανας ζωμούς, και προσκάλεσον την άλφα τάξη των δικαστικών, ενεργών τε και συνταξιούχων.

— Εξήκοντα επτά μασέλες ραγίστηκαν και 666 γουνάκια εξώκοιλαν ένεκα πάχους και εσχίσθη το καταπέτασμα το καταβροχθησμένο και εγένοντο χαψιές 666!!! Και έκτοτε ουδείς εσκέπτετο την της δικαιοσύνης απονομήν, και αναπαύονταν στο Χωνευτικό και στη χέστρα με τα χρυσά τα πόμολα….

— Κι΄ εβγήκεν ψευδοπροφήτης εις, και νομισματοκόπτης έτερος, και σπαταλοποιός εκάτερος και έκραξαν ομού φοράς τρεις και εκερμάτησαν, φοράς χίλιας δέκα τρεις, εν έτη 1998 τα κάτωθι, με γράμματα χρυσά και αργύρια τριάκοντα.

— «Aυξάνονται έως 30% οι συντάξεις των δικαστικών λειτουργών, μετά την καθιέρωση του ειδικού μισθολογίου και τον υπερδιπλασιασμό των αποδοχών των εν ενεργεία συνάδελφων τους. H αναπροσαρμογή των αποδοχών των συνταξιούχων δικαστικών, προβλέπεται σε τροπολογία του υπουργού Οικονομικών που κατατέθηκε χθες στη Βουλή και η επιβάρυνση του κρατικού πρϋπoλογισμού ανέρχεται σε 5,5 δισεκατομμύρια δραχμές, καθώς αντίστοιχες αυξήσεις θα λάβουν οι ιατροδικαστές και το προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. (Σελ. 19) — ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ»

— Και απεκοιμήθη έκτοτε η Θεμιστοκλού και εξεχάσθη από τον λαό σύμπαντα ως αυτοσχολασμένη αλλ’ αμοιβόμενη….

tsoutsouneros.arvanitis.eu

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *