Γ. Κατίδης: Το λάθος της ζωής μου

Περισσότερο σε απολογία παρά σε επίσημη παρουσίαση παρέπεμπε η σημερινή συνέντευξη Τύπου της Νοβάρα για τη γνωριμία του Γιώργου Κατίδη με τα ιταλικά ΜΜΕ. Ο νεαρός Έλληνας εμφανίστηκε απολογητικός, με συχνές…
αναφορές στο περιστατικό που «σημάδεψε» την καριέρα του.

«Στις 16 Μαρτίου 2013 έκανα ένα σοβαρό λάθος, το γνωρίζω και θα το θυμάμαι σε όλη τη ζωή μου. Δεν ήξερα τι σήμαινε αυτή η χειρονομία, εγώ απλά την αναπαρήγαγα από μια εικόνα που είδα στο διαδίκτυο» δήλωσε ο Κατίδης για το σοβαρό περιστατικό, στο οποίο υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής πριν από τέσσερις μήνες.

«Αφού διευκρίνισα ότι είναι ένα λάθος που έκανα, δεν μπορώ να φοβάμαι τις αντιδράσεις που η πράξη μου προκάλεσε. Είμαι αυτός που είμαι και ελπίζω ότι οι άνθρωποι με καταλαβαίνουν. Είμαι υπερήφανος ως Έλληνας και εργάστηκα πάντοτε σκληρά με την Εθνική ομάδα. Ήταν τιμή μου να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ελπίζω κάποια ημέρα να επιστρέψω και να το ξαναφορέσω» συνέχισε ο Κατίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρούμενος για την ευκαιρία που τού προσφέρει η ομάδα του Πιεμόντε, παρά τη διαμάχη που ξέσπασε μετά την απόκτησή του. «Πέρα από εκείνο που συνέβη με την ΑΕΚ, γνωρίζω για τις συζητήσεις που προέκυψαν στη Νοβάρα, αλλά είμαι χαρούμενος που ο σύλλογος πίστεψε σε μένα, καθώς και για την αποδοχή, της οποίας έτυχα από τους φιλάθλους. Το περιβάλλον εδώ είναι πολύ όμορφο» υπογράμμισε.

Ο 20χρονος μέσος, που θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «10», σημείωσε ότι «για μένα δεν σημαίνει τίποτα ο αριθμός της φανέλας που φοράω. Από τους διαθέσιμους ήταν και το “10”, το οποίο επέλεξα, γιατί μου άρεσε. Αν αυτό δημιουργεί προσδοκίες για μένα, αυτό μου δίνει μόνο ευχαρίστηση, γιατί θα έχω επιπλέον `κίνητρο. Ποιά είναι η θέση μου; Μου αρέσει να παίζω στη μεσαία γραμμή αλλά μπορώ να καλύψω όλες τις θέσεις».

e-typos.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *