Δεν ήξερα ότι έχουμε τόσους (έξυπνους) στην Ελλάδα

Βέβαια το να μην φοβάται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας είσαι ή συνεργός των λαθρομεταναστών; ή είσαι απλώς ηλίθιος .

Βέβαια το να πιστεύεις ότι γυναίκα μπορεί να περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας κόντρα ακόμη και στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας ! Είσαι ή συνεργός των λαθρομεταναστών; ή ηλίθιος
(Συμβουλή δεν μπορεί να τα βάλεις με ένα βλάκα διότι θα σε….
κατεβάσει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας … Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται )

Βέβαια τον να πιστεύεις στην ανεξιθρησκία είναι δικαίωμα σου, αλλά το να καις την Αθήνα επειδή κάποιος είπε ότι του σχίσαμε μια φωτοτυπία από το Κοράνι δεν είναι δικαίωμα σου ! Να πας να κάψεις την πατρίδα σου και να υποστείς αυτά που ο Ισλαμικός νόμος δηλώνει .

Βέβαια το να στέλνεις το παιδί σου στο κέντρο στης Αθήνας και μάλιστα θηλυκού γένους χωρίς να ανησυχείς για την υγεία του, ή έχεις σχέσεις και γνωριμίες με τους λαθρομετανάστες ή είσαι ηλίθιος

Το να δηλώνει ο Υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος βάσει επίσημων στοιχείων .. .ότι το ΕΣΥ το ρίξανε έξω οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ και εσύ πιστεύεις ότι το έριξε η Τρόικα και οι Συνταξιούχοι αγρότες ,πρέπει να είσαι πολύ (έξυπνος)

Βέβαια το να πιστεύεις ότι η Ελλάδα είναι άσυλο ανιάτων και στερημένων όλου του Κόσμου την στιγμή που δεν μπορεί να ζήσει τους δικού της ανθρώπους είναι πώς να το κάνουμε εξυπνάδα.

Το να πιστεύεις όμως ότι πρέπει να μην θρηνεί η κοινωνία τα σκοτωμένα παιδιά της Αστυνομίας επειδή επέλεξαν το λειτούργημα της προστασίας των πολιτών και να κλαις και να οδύρεσαι για τους λαθρομετανάστες, δεν είναι εξυπνάδα αλλά είναι κάτι άλλο .

Tώρα οι Έλληνες γίναμε επικίνδυνοι! Γιατί ; γιατί αντιδρούμε σε ομάδες που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα άνω-κάτω με κάθε κόστος αρκεί να ανεβάσουμε τα ποσοστά τους στον κόσμο των λαθρομεταναστών; Α ! ξέχασα ,ψηφίζουμε και οι Σκηνίτες δεντρίτες και τα όλα τα αλλοδαπά στοιχεία στην Ελλάδα .

Αλλά το κόλπο είναι αλλού ,είναι τα λεφτά που πέφτουνε σε δήθεν αριστερές δημοκρατικές Μ.Κ.Ο .Οι οποίες με ζεστό κρατικό χρήμα που ως επόπτες ,συνεργάτες ,διερμηνείς των λαθρομεταναστών καρπώνονται το Ελληνικό κρατικό και Ευρωπαϊκό χρήμα (Αυτό και αν είναι εξυπνάδα, ζεις χωρίς να κάνεις τίποτε !!)

Εμείς την Πατρίδα μας δεν έχουμε για μοίρασμα με τον κάθε λαθρομετανάστη και μακάρι να εφαρμόσουμε όλα τα άρθρα του Συντάγματος για τα οποία μερικοί από εμάς κοπτόμαστε !

Τώρα αν νομίζει κάποιος ότι το κάνουμε για να καρπωθούμε πολιτικά τις ψήφους των Ελλήνων πλανάται πλάνη οικτρά .

Τίποτε δεν είναι εύκολο ! Αρκεί να επιλέξεις πώς θα πεθάνεις !!
Όρθιος και δυνατός ή στα γόνατα και ραγιάς

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανωτ .Αξιωματικός ε.α

http://trikalagr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *