Βολές Πεταλωτή κατά της Νέας Δημοκρατίας

«Σε μια συγκυρία που η αξιωματική αντιπολίτευση, θα όφειλε να επιδεικνύει τη στοιχειώδη σοβαρότητα, η Ν.Δ. δίνει εξετάσεις ανευθυνότητας, φαυλότητας και προπαγάνδας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στηλιτεύει τις δηλώσεις στις οποίες έχουν προβεί τις τελευταίες ημέρες ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, καθώς και….
ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρα.

Αναλυτικά ο κ. Πεταλωτής στη δήλωσή του αναφέρει:

«Σε μια συγκυρία που η αξιωματική αντιπολίτευση, θα όφειλε να επιδεικνύει τη στοιχειώδη σοβαρότητα, η Ν.Δ. δίνει εξετάσεις ανευθυνότητας, φαυλότητας και προπαγάνδας.

Αντί να αρθρώσει έναν τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, απέναντι σε ένα καταστροφικό κυβερνητικό της παρελθόν, δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τίποτε.

Επί τρείς ημέρες και επί πολλές φορές ημερησίως, παρακολουθούμε συνεχείς ανακοινώσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις τόσο του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας κ. Σταϊκούρα, όσο και του κ. Μιχελάκη, οι οποίοι είτε σε συνδυασμό, είτε χωριστά, πασχίζουν πότε να υπολογίσουν, μέσα σε μία πλήρη σύγχυση, πόσο ήταν το χρέος που άφησε η Ν.Δ. και πότε αν η απογραφή της Ν.Δ. το 2004 ήταν πράξη ωφέλιμη ή επιζήμια.

Ο κ. Μιχελάκης κατέληξε ότι ήταν «καταστροφική», για την οποία όμως δεν έφταιγε ο κ. Καραμανλής, αλλά ο «κακός» κ. Αλογοσκούφης . Ο οποίος όλως τυχαίως πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε το δόγμα Καραμανλή «άστο για αργότερα». Την ίδια απογραφή όμως ακριβώς, η Ν.Δ. του κ. Σαμαρά, την χαρακτήριζε πέρυσι «απαραίτητη και επιβεβλημένη».

Αν προσθέσει κανείς και τη μετατροπή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. σε χαλκείο Τύπου της ομιλίας του κ. Πάγκαλου, τότε για άλλη μια φορά καταδεικνύεται η επικινδυνότητα μιας – δυστυχώς για τον τόπο- άκρως τυχοδιωκτικής αντιπολίτευσης».

http://news.pathfinder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. microvios

    ΜΠΟΥΛΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΡΑΣΕΙ,ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΚΟΜΜΑΤΟΙ!
    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
    ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΥΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
    ΓΕΡΜΑΝΟΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΕ ΕΓΚΑΘΕΤΕ ΠΑΛΙΑΤΣΕ!
    ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕ,ΑΕΡΓΕ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΤΕΛΛΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΟΨΗΦΟΘΥΡΗΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ "ΤΑΙΖΟΥΝ" ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΩΡΙΑ;
    Η ΣΗΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟ 2004 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ;ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΔΙΟΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ (2002-2007) ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ!
    ΨΕΙΡΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΛΗΣΤΕΣ,ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *