Αρχίζω και καταλαβαίνω το σχέδιο τους…

Εδώ και ένα μήνα μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση η αλλαγή πλεύσις από πολλά ΜΜΕ …
είναι εντυπωσιακό πως από ικέτες της τρόικας μεταλλαχτηκαν όλοι σε υποστηρικτές της κυβέρνησης Σύριζα και σαν γνήσιες κουτσομπολες γριές ανεβάζουν ότι ιστορία ηρωισμού και ηθικής μπορούν!

Μάχες με δράκους και νίκες επί των ουρανών κοσμούν συνέχεια πολλά άρθρα δήθεν αντι νεο ταξικών ιστοσελίδων ! Μια υπερπροσπάθεια να δείξουν οτι μαίνεται ένας κατακλυσμικός πόλεμος και οι ήρωες γιανη και Αλέξης τα βάζουν με τα θεριά !

Στην αρχή πίστευα ότι είναι η καταλληλότερη κίνηση για να σου σηκώσουν το ηθικό ώστε να είσαι έτοιμος να δεχτείς το μοιραίο που έχει σχεδιαστεί εδώ και εκατονταετίες! Όχι οτι δεν θα γίνει και αυτό..θα γίνει αλλά όχι ακόμα!

Αυτό που μόλις αντιλήφθηκα όμως δεν είναι καλύτερο καθόλου…αυτό που γίνεται στο τώρα είναι εξίσου κακό όσο το φίνις που μας έχουν στήσει!

Άκου , στο έχω πει και παλιά …αν έρθω και σου πω σου παίρνω την αυλή σου…και κανείς δεν είναι δίπλα σου να σε στηρίξει ..και έχω πείσει και την γειτονιά ότι πρέπει να σου πάρω την αυλή ..τότε είσαι ένα ακόμα θύμα που άδικα μεν αλλά χωρίς κανένα τρόπο διαφυγής έπεσες στα δίκτυα μου και τώρα πρέπει να πληρώσεις !

Εσύ λοιπόν προσπαθείς μετά μανίας να βρεις στήριγμα στο δίκιο σου …έτσι αλλάζεις την ψήφο σου ξανά και ξανά μέχρι να έρθει ο δίκαιος για σένα !

Τελικά έρχεται (ο λόγος καθυστέρησης να έρθει και τα ασφυκτικά και παράλογα μέτρα πριν από αυτόν έχουν το λόγο τους να σε πείσουν σε βάθος ότι μόνο έτσι είναι τα πράγματα) …έρχεται και σου λέει είναι παράλογο να θέλουν να σου πάρουν την αυλή σου εγώ θα δώσω μάχη να μην στην πάρω την αυλή σου(βλέπε μάχες και “νίκες” που δυστυχώς όμως μόνο οι μισοί λένε ότι είναι νίκες,…λες και η αλήθεια είναι μαυρόασπρη !)..έτσι δημιουργείτε για αυτόν ο μύθος τις μάχης από το υπνωτιστικό σύστημα υποδούλωσις …και στο τέλος θα σου πει…δεν θα σου πάρω τελικά την αυλή σου αλλά το ένα τρίτο αυτής !!

Εσύ πλέον είσαι χαρούμενος έχοντας ξεχάσει ότι η αυλή είναι δική σου ..μιας και ο χρόνος σε έκανε να πιστεύεις σε μια νέα εννοιολογική τοποθεσία που επί της ουσίας δεν έχεις καν γνώση τι είναι!Πχ..μνημόνιο, τρόικα, χρέος , τράπεζες και οροι φαντασμαγορικοί όπως grexit κοκ….επί της ουσίας δεν γνωρίζεις αν νομικά έχουν δίκιο…αλλά για να γίνεται τόσο καιρό και κανεις να μην μιλάει …ε τότε μάλλον έτσι είναι!

Έτσι λοιπόν αύριο θα είσαι και ψηφοφόρος -οπαδός -ταμπελοποιημενος ..στον σωτήρα σου…που σου “χαρισ娔 την αυλή κατά 66%!!

Αλλά δεν τελειώνει εδώ δυστυχώς το παιχνίδι…έχεις μια κυβέρνηση με πολλές νεοταξικες θέσεις …βλέπε λαθρο, βλέπε Κάρτα πολίτη ,βλέπε θρησκεία ..κοκ κοκ κοκ..

Ποιος θα ήταν καλύτερος να περάσει νόμους που δεν θα δεχόταν ο Έλληνας εκτός από τον “ήρωα” που σε σώνει από ένα ανύπαρκτο χρέος …και ταυτόχρονα μπορεί λόγω ιδεολογίας αλλά και “σωστής” εξέλιξης πλέον της χώρας να περάσει και τα νέο παγκοσμοιοποιητικα σχέδια …Ο φίλος σου ο Αλέξης!

Οι οπαδοί του όλοι δεν θεωρούν καν ότι υπάρχει κίνδυνος , δεν αντιλαμβάνονται καν την εννοια νέα παγκόσμια τάξη … δεν υπάρχει για αυτούς αυτή η συνωμοσιολογια!

Αρα γιατί φουντώνω… παίζω ένα καλά επικοινωνιακό παιχνίδι και επί της ουσίας παίρνω πίσω τους κουραμπιέδες που άφησε ο προκάτοχος συνεργός μου (Σαμαρας) …τι εννοώ κουραμπιέδες; Κουραμπιέδες είναι η με τον λόγο απειλή που μέσω ΜΜΕ γίνεται συνείδηση….θα σου πάρω αυτό…θα σου κόψω την σύνταξη …θα σου κλείσω το σπίτι…κοκ κοκ…παίρνω λοιπόν πίσω τους κουραμπιέδες …. και με αγαπάς για αυτό…. στήνω έναν ¨’πολεμο’ μηντιακο …και με θεωρείς ήρωας….βγάζουν και στο δρόμο χιλιάδες ..τα πρακτορακια που έχω φυτέψει σε όλες τις χώρες να παίζουν ρόλους….και όταν πλέον επί της ουσίας δεν έχω αλλάξει κάτι….ΤΙΠΟΤΑ ..ΝΙΕΝΤΕ …ΝΑΔΑ … εσύ νομίζεις ότι άλλαξε το σύμπαν!

Αλλάζω και λίγο την εννοιολογική τοποθεσία …από μνημόνιο το κάνω συμβόλαιο…και έτσι κερδίζω χρόνο….από όλους !!

Τι κάνω όταν κερδίζω χρόνο και εσύ κοιτάς την λήξη της προθεσμίας ; Περνάω τους νόμους που με διόρισαν να περάσω τα αφεντικά μου !

Τέλος… πάμε για αμολημα αετού… και πιστοποιημένα την Δευτέρα…την μόνη μέρα που δικαιολογείται !

www.katohika.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *