Διαψεύσεις και αντιδράσεις ότι τρεις ασφαλιστικές εταιρίες είναι στο «στόχο» της ΤτΕ για αυξήσεις μ/κ

Τρεις ασφαλιστικές εταιρίες «στοχοποιεί» δημοσίευμα στην εφημερίδα «Ισοτιμία» του περασμένου Σαββάτου, όπου αναφέρει κατά πληροφορίες, ότι η Τράπεζα της Ελλάδος απαιτεί να ενισχύσουν τα κεφαλαιά τους συνολικά με 100 εκατ ευρώ.Από 40 εκατ ευρώ η Αιγαίον Ασφαλιστική και η….
Υδρόγειος Ασφαλιστική και η Ιντερσαλόνικα με 20 εκ ευρώ.
Οι ασφαλιστικές εταιρίες Υδρόγειος Ασφαλιστική και η Ιντερσαλόνικα με ανακοινώσεις ή με πληροφοριακά τους δελτία, χθες , ανακοίνωσαν η μεν πρώτη οικονομικά αποτελέσματα 6μήνου με κερδοφορία και με ενίσχυση των αποθεμάτων της, (Κερδοφορία με αύξηση αποθεμάτων και επενδύσεων για την Υδρόγειο Ασφαλιστική ) κατά €22,3εκ.η δε δεύτερη ρεπορτάζ από τα εγκαίνια του νέου Ιδιόκτητου κτιρίου πολλαπλών υπηρεσιών στην Περιφέρεια της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, συνολικής επένδυσης 6,5 εκ. €.(Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στην Κρήτη )
Ενώ η Αιγαίον Ασφαλιστική με επιστολή της στο ασφαλιστικό blog «Πράσινο Μήλο» αναφέρει “Η Εταιρεία μας δέχτηκε μία πρωτοφανή επίθεση από την εφημερίδα ΙΣΟΤΙΜΙΑ, η οποία σε δημοσίευμα του φύλλου της 23-24/7/2011, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η Τράπεζα της Ελλάδος μας υποχρεώνει σε αύξηση κεφαλαίων ποσού 40 εκατομμυρίων ευρώ.
Το δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα αναληθές, τουλάχιστον σε όσα αφορούν την Εταιρεία μας. Προς τούτο, η Εταιρεία μας έχει ήδη κοινοποιήσει εξώδικο προς τους εκδότες της εφημερίδος ΙΣΟΤΙΜΙΑ..»

http://www.asfalisinet.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *