Όταν ο Σουφλιάς φλέρταρε την ‘Ολγα!

Τι μπορεί άραγε να είπαν ένας πολύπειρος πολιτικός, που έχει γράψει εκατομμύρια μίλια στην πολιτική αλλά και στην οικονομία, και μια νέα πολιτικός;…

Αυτό το ερώτημα είχαν πολλοί όταν είδαν τον πρώην υπουργό κ. Γ. Σουφλιά (φωτογραφία) να γευματίζει Κυριακή μεσημέρι στο ίδιο εστιατόριο (στο Χαλάνδρι) με την υπουργό Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη. Είναι αλήθεια ότι ενώ γευμάτιζαν σε ξεχωριστά τραπέζια με τις οικογένειές τους, άργησε αρκετή ώρα η κυρία Κεφαλογιάννη να τον αντιληφθεί.

Σύμφωνα με την βηματοδότη, η συνάντηση έγινε κατά την αποχώρηση του κ. Σουφλιά. Η κυρία Κεφαλογιάννη τον πλησίασε και τον χαιρέτησε θερμά, πλην όμως πέραν της χειραψίας δεν είπε τίποτε άλλο, οπότε ο κ. Σουφλιάς παίρνει την πρωτοβουλία και της λέει:

«Είδα ότι στην Αμερική ανακάλυψαν μια κυρία που σου μοιάζει. Θέλω να σου πω ότι εσύ είσαι πολύ ομορφότερη» της είπε πάντοτε… ιππότης προς τις κυρίες ο κ. Σουφλιάς. Η κυρία Κεφαλογιάννη έσκασε στα γέλια και του απάντησε: «Ναι, το έμαθα. Την ψάχνω αυτή την κυρία και εγώ». Χαιρετήθηκαν για άλλη μία φορά και έφυγαν σχεδόν ταυτόχρονα από το εστιατόριο.

Να σημειώσω ότι ο πρώην υπουργός κ. Σουφλιάς αποφεύγει να ομιλεί, τουλάχιστον δημοσίως, για την πολιτική. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει απόψεις, προτάσεις ή κρίσεις. Μάλιστα κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει ότι ίσως απαιτηθούν δύο ολόκληρες κοινοβουλευτικές περίοδοι για να ομαλοποιηθεί πλήρως η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

axiaplus.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *