ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

KΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ – ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ

Πολύ απλά

Το έχουμε δηλώσει πολλές φορές αμεσα ή έμμεσα. Η φωτιά θα φτάσει σε κάθε σπίτι. ‘Οσοι στρουθοκαμηλίζουν θα τα βρουν μπροστά τους. Πολλοί λένε τρέχω, ενώ έχουν μείνει στάσιμοι στις σκέψεις τους και καθοδηγούνται εκβιαστικά από το παρακράτος του φασισμού. Άρα συμμετέχουν στο….
φασισμό.

Για να βγεις στο δρόμο, πρέπει να ξέρεις γιατί βγαίνεις. Πολλοί δεν ξέρουν τι θέλουν.

Τα συνθήματα στο πανό, πρέπει να αναπροσαρμοστούν..!

Τα λαικά αιτήματα των εργαζομένων δεν πρέπει να περιλαμβάνουν μόνο μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικό. Πρέπει να περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες προτάσεις στην προσέγγιση της ολότητας: Να αναδεικνύουν το νομισματικό πρόβλημα της χώρας, τα εθνικά εν γένει θέματα. Ακόμα και την εθνική άμυνα. Εθνικό θέμα είναι και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση των αυστραλοπιθήκων, ζήτημα που παρακάμπτουν τα σημερινά ιερατεία του συνδικαλισμού.. Ο συνδικαλισμός, η εκκλησία του δήμου (ΟΛΟΙ ΜΑΣ ), καλείται να καλύψει συνολικά τις πολιτικές αβελτηρίες . Μπορεί οι συντάκτες των καταστατικών να μην το προέβλεψαν… και να μουρμουρίζουν οι σημερινοί φωστήρες εργατοπατέρες πως αυτά είναι εκτός θέματος, όμως μην αγνοούμε πως οι ίδιες διεφθαρμένες κυβερνήσεις, προσεγγίζουν τα πράγματα στην ολότητα.

Για παράδειγμα η ανάλυση του τραπεζοπιστωτικού συστήματος και δη των κεντρικών τραπεζών, μπορούν να οδηγήσουν σε πολλαπλά θετικά αποτελέσματα προς όφελος όλων. Εκεί είναι οι περικοπές.. Οι εχθροί μας κινούνται σε πολλά πεδία.

Η διαφορά μας είναι πως οι σημερινές διεφθαρμένες εξουσίες αναζητούν μεθόδους καθήλωσης των λαικών μαζών. Είναι εκπρόσωποι ξένων (εξωθεσμικών..) κέντρων εξουσίας στο λαό και όχι αντίστροφα.

Πέρα από εργαζόμενοι είλωτες ( όπως τα ΜΑΤ Κερατέας) του συστήματος, είμαστε και Έλληνες πολίτες. Αν δεν αναπροσαρμόσουμε τις σκέψεις μας, αποδεχόμαστε την αμερικανογερμανική κατοχή ή το τουρκομπαρόκ συλλαβίζοντας την καραμέλα διασφαλίσαμε τις κατακτήσεις μας για να μας αλυσοδένουν οι εργατοπατέρες του συστήματος, δηλαδή το μακρύ χέρι των διεφθαρμένων πολιτικών εξουσιών. Αν ΔΩΣΟΥΜΕ και μας δώσουν την ευκαιρία διαλόγου θα ξεχάσουμε πολλά λάθη ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, αφού θα αναδείξουμε τις ευκαιρίες.

Αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν όλοι το τίμημα.
Η κρίση είναι καθαρά κρίση αξιών.

Μπορούμε να αναζητήσουμε τις λύσεις αν αγαπήσουμε πραγματικά τον εαυτό μας.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν γνωρίζουμε, αλλά ότι δεν είμαστε σε θέση να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να συζητήσουμε την ανάκτηση συνωνύμων με ΟΛΟΥΣ.

Οι συνελεύσεις έπρεπε ήδη να είχαν πάρει φωτιά, σε κάθε σύλλογο, επιμελητήριο.. ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ.

Π.Χ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ο συνδικαλισμός θα απολογηθεί αργά η γρήγορα και για την άρνηση στο βήμα διαλόγου. Κύριοι εργατοπατέρες δεν αρκούν οι καθοδηγούμενες απεργίες εκτόνωσης.

Ζητούμε διάλογο.

Να γνωρίζετε πως όλα πλέον είναι πιθανά. Τα εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας μπορούν να πυροδοτήσουν την οργή και να έχουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι πολύ απλό αυτό. Η παθητικότητά σας βάζει λάδι στη φωτιά..

Τα λαικά κινήματα γεννιούνται σε κάθε μορφής συζήτηση.
Η συζήτηση είναι απαγορευμένη και τρομάζει το σύστημα, γιατι το ξεσκεπάζει.
ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ..
ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ την αναπαραγωγή της διεφθαρμένης εξουσίας της ολιγαρχίας, που έθρεψε τους μηχανισμούς επιβολής του φασιστικού καθεστώτος ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ

Όταν θα πάρετε απόφαση να συ(ν)-ζητήσετε ορμητικά
μπορεί να σας πουν πως ακόμα και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ
ΣΥΛΛΟΓΟ, ΓΕΙΤΟΝΙΑ.. ΔΩΣΤΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.

http://omadaneoneforiakon.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *