Καταπολεμήστε τις ρυτίδες με… μπανάνα!

Ας το παραδεχτούμε: Από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας να μαθαίνει για τις ρυτίδες, κάθε φορά που βρισκόμαστε μπροστά σε ένα καθρέφτη, οι περισσότερες, μπαίνουμε στη διαδικασία να τις εντοπίσουμε και φυσικά δίνουμε όρκο οτι θα κάνουμε τα πάντα για να τις καταπολεμήσουμε!

Πριν μπείτε στη διαδικασία να ξοδέψετε μια περιουσία προκειμένου να καταπολεμήσετε αυτές τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπό σας… τι θα λέγατε να δοκιμάζατε μια εντελώς φυσική συνταγή, που αφενός είναι πολύ εύκολη αφετέρου ανέξοδη ;

Με κύριο συστατικό τη μπανάνα, αυτή η αντιρυτιδική μάσκα προσώπου υπόσχεται να μειώσει τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σας, ενώ παράλληλα θα το ενυδατώσει!

Θα χρειαστείτε, λοιπόν:

1 μπανάνα

1 κουταλία της σούπας καφέ

2 κουταλιές της σούπας μέλι

3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι

Αρχικά πολτοποιήστε τη μπανάνα, και τοποθετήστε τον πουρέ της σε ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια προσθέστε το γιαούρτι, το μέλι και τον καφέ και ανακατέψτε πολύ καλά, ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Εφαρμόστε την την ομοιόμορφα στο πρόσωπό σας, αφήστε το για 20 με 30 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Τέλος, απλώστε την ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σας, ως συνήθως.

Πηγη queen

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *