ΠΩΣ Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

Άλλος ένα Πρωθυπουργός, μετά τον κ.Παπανδρέου και τον κ.Σαμαρά, δείχνει να ηττάται από τν διαπλοκή στη χώρα…
Μετά τις μεγαλόστομες εξαγγελίες αυτό που έχει καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα είναι να στερέψει τα Ταμεία και τις τράπεζες, να παγώσει την αγορά και την οικονομία, να απομονώσει τη χώρα και να ξεκινήσει ως απέλπιδα προσπάθεια έναν ανούσιο επικοινωνιακό πόλεμο εναντίον της Γερμανίας, εναντίον της Ευρώπης, εναντίον του ίδιου του εαυτού μας.

Ο εθνικισμός και ο αναθεματισμός αποτελούν ενίοτε το τελευταίο προπύργιο της ανικανότητας και της αδυναμίας. Η ελληνική Κυβέρνηση αφού εξάντλησε κάθε δύναμή της για να απαρνηθεί το αυτονόητο, να δανειστεί με ενέχυρο, να ρυθμιστεί και να αλλάξει τη ζωή του λαού της προς το καλύτερο, ωθεί τώρα το λαό σε μία εξέγερση μέσα από επικοινωνιακά τρικ.

Φυσικά όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί σφυρίζουν αδιάφορα και προτιμούν να καθορίζουν οι ίδιοι τη μοίρα τους, διαλαλώντας πως μπορούν αν ζήσουν και χωρίς την Ελλάδα στο ευρώ τους. Ίσως ενδόμυχα να αναμένουν και τη χρυσή ευκαιρία για τον εποικισμό της Ελλάδας της διπλοδραχμής, της ψωροκώσταινας.

Το παραμύθι της εξαργύρωσης των ελληνικών θυσιών του Β΄ΠΠ, εντός και εκτός επικράτειας, με τη λαμογιά της διαπλοκής πρέπει να σταματήσει. Εξευτελίσαμε το παρόν δεν χρειάζεται να εξευτελίζουμε και το παρελθόν. Οι Έλληνες ήρωες του Β΄ΠΠ θυσιάστηκαν στον αγώνα κατά των φασιστών και όχι κατά των Γερμανών του σήμερα. Τους ίδιους φασίστες με τους δικτάτορες της διαπλοκής και της μίζας, της ανωμαλίας, που συγκρατούν τον ελληνικό λαό διατεταγμένα από την ευημερία, με τη συνεργασία Ελλήνων πολιτικών και θεσμικών, διακομματικά και διαχρονικά, σε κάθε Κυβέρνηση.

Δεν χρειάζεται να μας πει ο κ.Σόιμπλε ότι “η πραγματική πρόκληση είναι η Ελλάδα να βάλει μπρος την οικονομία της”. Ο κ.Τσίπρας και ο κ.Καμένος χρειάζονται να μας πουν επιτέλους και να κάνουν κάτι με τους μιζαδόρους και το λαό τους, αν δεν θέλουν να καταγραφούν και αυτοί ως συνεργάτες τους λόγω εσκεμμένης ή μη απραξίας, αποχωρώντας νομοτελειακά από την Κυβέρνηση.

Ξέχασε πολύ γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ τους λαθρέμπορους καυσίμων και τους τζαμπατζήδες νταβατζήδες της ενημέρωσης.

Άρχισε πολύ γρήγορα το lifestyle της πολιτικής με συνεχή αφιερώματα ακόμα και για τις συζύγους όπου χρειάζεται, επαναλαμβάνοντας ως ξαναζεσταμένη σούπα τη συνεργασία διαπλοκής και εξουσίας εις βάρος του λαού.

Ο λαός όμως συνεχίζει να παραμένει άνεργος και ανενημέρωτος, αναμένοντας μία ζωή χωρίς αυγή.

Ας τελειώσει το παραμυθάκι της ομαδικής αυτοκτονίας, των εξωγχώριων παραδείσων της ξανθιάς Ανατολής και ας κατασκευάσουμε μόνοι μας τη μοίρα μας.

Δυστυχώς ο ελληνικός “στρατός” της μίζας χρησιμοποιεί ασύμμετρες απειλές για να μην παραδοθεί στους νικητές, διαπραγματευόμενος πολιτικά τη συνθηκολόγησή του για την παραμονή του εκβιαστικά και μάταια στην επόμενη ημέρα της άλλης Ελλάδας.

Την ιστορία όμως την γράφει πάντα ο νικητής και το μόνο που μένει για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποφασίσει με πια πλευρά θα πάει. Με το ευρώ και το λαό ή με τον εχθρό και τον ορυμαγδό…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *