Φροντιστήρια ενηλίκων Ευρωδιάσταση: Μάθετε Αγγλικά σε ταχύρυθμα τμήματα.

Το να μάθει Αγγλικά ένας ενήλικος που δεν έχει ξανακάνει Αγγλικά στο παρελθόν μπορεί να γίνει εύκολη και απλή υπόθεση μόνον αν επιλέξει μία σχολή που να είναι εξειδικευμένη στους αρχάριους ενήλικες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το πιθανότερο είναι ότι θα χάσει το χρόνο και τα χρήματά του. Το να διδάξεις Αγγλικά σε αρχάριους ενήλικες είναι πολύ πιο απαιτητικό από το
να διδάξεις Αγγλικά σε προχωρημένους, και απαιτεί ειδικό πρόγραμμα σπουδών, ειδικά γραμμένη για το σκοπό αυτό βιβλιογραφία και εξειδικευμένους καθηγητές. Το πρόγραμμα πρέπει να είναι ρεαλιστικό και αποτελεσματικό, μακριά από αφελείς προσεγγίσεις του τύπου «μιλάμε μόνο Αγγλικά από το πρώτο μάθημα». Εννοείται επίσης ότι ένας αρχάριος ενήλικος δεν έχει καμία τύχη να μάθει σοβαρά Αγγλικά αγοράζοντας διάφορα «προϊόντα» για την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας που πωλούνται στο «εμπόριο» ή στο internet από διάφορες «εταιρίες».


Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικών σε ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους αρχάριους σπουδαστές τους να μάθουν Αγγλικά και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Lower σε ένα μόλις χρόνο, με πολύ λογικό κόστος, χάρη στο πρόγραμμα «Start-Lower». Το πρόγραμμα αρχίζει τον Οκτώβριο 2013 και ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο 2014 (+θερινά μαθήματα πλην Αυγούστου).

Το ειδικό εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος, γραμμένο κατά μεγάλο μέρος αποκλειστικά για την Ευρωδιάσταση και βασισμένο στην ειδική μεθοδολογία για ενήλικες (R.A.R.) που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει, σε συνδυασμό με τους έμπειρους, εξειδικευμένους καθηγητές, συμβάλλουν αποφασιστικά στο μικρό αυτό «κατόρθωμα».

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος «Start-Lower» είναι ότι περιλαμβάνει τη διδασκαλία όχι μόνο Γενικών Αγγλικών (General English) αλλά και Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English) σε βασικό επίπεδο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας έτσι ότι τα προγράμματα προετοιμασίας για Lower και Proficiency που παρέχει είναι πλήρως εναρμονισμένα με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.

Όσον αφορά το κόστος, την τρέχουσα περίοδο η Ευρωδιάσταση προσφέρει το πρόγραμμα «Start-Lower»με δόση διδάκτρων από 99€, ενώ ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση γίνεται σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης των διδάκτρων.

Στους σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Start-Lower» η Ευρωδιάσταση προσφέρει και δεύτερη ξένη γλώσσα δωρεάν (με καταβολή μόνο εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης μέσα σε 10 χρόνια).

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και το πρόγραμμα «Start-Lower» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,
210-6000.170, 210-59.01.888, για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό), Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αθήνας (π.χ. Αμπελόκηπους, Γκύζη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον, Πετρούπολη κλπ).

Εάν μένετε στα Δυτικά προάστια ή στα προάστια και περίχωρα του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον, Ρέντη, Ελευσίνα κλπ) έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό αλλά και στη στάση Εσταυρωμένου.

Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Παλλήνη κλπ) μπορούν να απευθυνθούν είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (απέναντι ακριβώς από την πλατεία, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός).

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ – μαθηματα αγγλικα – αγγλικα μαθηματα – mathimata agglikon – agglikon mathimata – english lessons – english school – αγγλικα αθηνα – εκμαθηση αγγλικων – ekmathisi agglikon – φροντιστηρια αγγλικων – frontistiria agglikwn – αγγλικα πτυχια πτυχία αγγλικών αγγλικα φροντιστηρια

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *