Πρόεδρος ΠΟΣΠΕΡΤ: Έμπαιναν επί Παναγόπουλου σωρηδόν οι στρατιές εργαζομένων

Δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη σε ραδιοφωνικό σταθμό
“Κάποτε γίνονταν μεγάλο φαγοπότι στην ΕΡΤ”, είπε, μιλώντας στον Alpha 9.89 ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ο οποίος τόνισε ότι επί Παναγόπουλου έμπαιναν σωρηδόν οι στρατιές εργαζομένων στην ΕΡΤ…
“Αν σας πονάει το νύχι σας δεν κόβετε το χέρι από τον ώμο. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν διοικούν. Μόνοι μας κόψαμε τα οφίτσια των συνδικαλιστών. Στην κυρία Ράικου εμείς έχουμε στείλει τους φακέλους για τη διαφθορά στην ΕΡΤ. 

Ο κ. Στουρνάρας αργά το σκέφτηκε”, σημείωσε ενώ προσέθεσε ότι “έχουμε στείλει εξώδικα εδώ και τέσσερα χρόνια που λέγαμε ότι η ΕΡΤ θέλει συμμάζεμα. Εγώ πιστεύω ότι είναι υπερτιμολογημένα επτά με δέκα εκατομμύρια ευρώ από το 2002 έως το2009. Δεν μπορεί ο κ. Κεδίκογλου να καπηλεύεται τις δικές μας προτάσεις. Είχαμε στείλει στοιχεία στη δικαιοσύνη για υπερτιμολογήσεις 10 εκατ. ευρώ την περίοδο 2003 – 2009”.

“Σε όλα τα κανάλια οι εκπρόσωποι της Ν.Δ χτυπάνε εργαζόμενους”, σημείωσε και τόνισε πως είναι μία κυβέρνηση με φασίζουσα νοοτροπία.

“Μετά από τέσσερις μέρες αγωνίας με το κυνηγητό με την κυβέρνηση ο κόσμος είναι εδώ. Είμαστε όρθιοι είμαστε ηθικά και νομικά νικητές. Έχουμε την αγάπη του κόσμου. Ψεύδη και αλαζονικές συμπεριφορές από την κυβέρνηση. Έχουμε χιλιάδες χαρτιά από τις διοικήσεις για μπράβο και ευχαριστώ”, είπε

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *